ABSORB

Contactgegevens ABSORB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABSORB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABSORB

Regio (region): Gent (Ledeberg), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 261,9050, België

Telefoon (phone): 09 232 35 00; 053 71 17 81 09 232 35 00; 053 71 17 81

Fax (fax): 053 71 04 12; 09 232 00 53 053 71 04 12; 09 232 00 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABSORB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABSORB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABSORB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABSORB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABSORB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABSORB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABSORB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABSORB
Products information ABSORB

BTW identificatienummer (tax): BE03976470947
Ondernemingsnummer: 7823608398
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABSORB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABSORB
(Get full report from official database of BE for ABSORB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABSORB
Addition kinds of activities for ABSORB

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
4613. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
23949902. Canvas boot stoelen | Canvas boat seats
35790105. Letter vouw-, vul- en afdichtingsmachines | Letter folding, stuffing, and sealing machines
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
61410106. Persoonlijke financiën licentie lening bedrijven, klein | Personal finance licensed loan companies, small
87440000. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services

Werken bij ABSORB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABSORB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABSORB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABSORB. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

Zoek naar antwoorden van ABSORB in sociale netwerken
Look for responds of ABSORB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABSORB. Laat een reactie achter voor ABSORB. ABSORB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABSORB. Leave a respond for ABSORB. ABSORB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABSORB op de google maps. Adres en contacten ABSORB
Location of ABSORB on the google maps. Address and contacts of ABSORB

Andere gerelateerde bedrijven als come ABSORB ABSORB: SUPERFAST FERRIES | METAL TECHNICS NV | BUREAU D'ETUDE STB SPRL | G.D.W. sa-WINCHEN | antoine debouverie

Other related companies as ABSORB: SUPERFAST FERRIES | METAL TECHNICS NV | BUREAU D'ETUDE STB SPRL | G.D.W. sa-WINCHEN | antoine debouverie

ABSORB is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent (Ledeberg), België. De volledige naam van het bedrijf is ABSORB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03976470947. Het bedrijf ABSORB bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 261,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABSORB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABSORB is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABSORB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABSORB, openstaande posities, locatie van ABSORB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABSORB is a company, that was registered 1991 in Gent (Ledeberg) region, Belgium. Full name of company is ABSORB, company assigned to the tax number BE03976470947. The company ABSORB is located at the address: Brusselsesteenweg 261,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABSORB were not found.
The main activity of ABSORB is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABSORB is not available. You also can look at reviews of ABSORB, open positions, location of ABSORB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABSORB, Gent (Ledeberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABSORB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABSORB, Gent (Ledeberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABSORB, employees, financial statistics.