ABC DECOR

Contactgegevens ABC DECOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC DECOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC DECOR

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Ontmijnerslaan 31,1090, België

Telefoon (phone): 0495 60 99 28 0495 60 99 28

Fax (fax): 02 248 03 11 02 248 03 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC DECOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC DECOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC DECOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC DECOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC DECOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC DECOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC DECOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC DECOR
Products information ABC DECOR

BTW identificatienummer (tax): BE05423919677
Ondernemingsnummer: 4531555175
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ABC DECOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC DECOR
(Get full report from official database of BE for ABC DECOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC DECOR
Addition kinds of activities for ABC DECOR

356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
75380100. Motor reparatie | Engine repair

Werken bij ABC DECOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC DECOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC DECOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC DECOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van ABC DECOR in sociale netwerken
Look for responds of ABC DECOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC DECOR. Laat een reactie achter voor ABC DECOR. ABC DECOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC DECOR. Leave a respond for ABC DECOR. ABC DECOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC DECOR op de google maps. Adres en contacten ABC DECOR
Location of ABC DECOR on the google maps. Address and contacts of ABC DECOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC DECOR ABC DECOR: Devriendt NV | Agro-Drip Belgium bvba | Dansstudio Arabesque | Rainer Lattrell | Render Masters B.V.B.A.

Other related companies as ABC DECOR: Devriendt NV | Agro-Drip Belgium bvba | Dansstudio Arabesque | Rainer Lattrell | Render Masters B.V.B.A.

ABC DECOR is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is ABC DECOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05423919677. Het bedrijf ABC DECOR bevindt zich op het adres: Ontmijnerslaan 31,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ABC DECOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC DECOR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC DECOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC DECOR, openstaande posities, locatie van ABC DECOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC DECOR is a company, that was registered 2002 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is ABC DECOR, company assigned to the tax number BE05423919677. The company ABC DECOR is located at the address: Ontmijnerslaan 31,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ABC DECOR were not found.
The main activity of ABC DECOR is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC DECOR is not available. You also can look at reviews of ABC DECOR, open positions, location of ABC DECOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC DECOR, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC DECOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC DECOR, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC DECOR, employees, financial statistics.