Galerij Patrick Derom NV

Contactgegevens Galerij Patrick Derom NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galerij Patrick Derom NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galerij Patrick Derom NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Wolstraat 1,1000, België

Telefoon (phone): 02 514 08 82 02 514 08 82

Fax (fax): 02 514 11 58 02 514 11 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galerij Patrick Derom NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galerij Patrick Derom NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galerij Patrick Derom NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galerij Patrick Derom NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galerij Patrick Derom NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galerij Patrick Derom NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galerij Patrick Derom NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galerij Patrick Derom NV
Products information Galerij Patrick Derom NV

BTW identificatienummer (tax): BE06951293945
Ondernemingsnummer: 2632293701
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Galerij Patrick Derom NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galerij Patrick Derom NV
(Get full report from official database of BE for Galerij Patrick Derom NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galerij Patrick Derom NV
Addition kinds of activities for Galerij Patrick Derom NV

17969906. Installatie van verontreiniging apparatuur | Pollution control equipment installation
20320000. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
22110808. Nainsook, katoen | Nainsook, cotton
32310404. Leaded glas | Leaded glass
33130204. Ijzerfosfiden | Ferrophosphorus
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry

Werken bij Galerij Patrick Derom NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galerij Patrick Derom NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galerij Patrick Derom NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galerij Patrick Derom NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Galerij Patrick Derom NV in sociale netwerken
Look for responds of Galerij Patrick Derom NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galerij Patrick Derom NV. Laat een reactie achter voor Galerij Patrick Derom NV. Galerij Patrick Derom NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galerij Patrick Derom NV. Leave a respond for Galerij Patrick Derom NV. Galerij Patrick Derom NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galerij Patrick Derom NV op de google maps. Adres en contacten Galerij Patrick Derom NV
Location of Galerij Patrick Derom NV on the google maps. Address and contacts of Galerij Patrick Derom NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Galerij Patrick Derom NV Galerij Patrick Derom NV: GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL | Maison de l'Europe du Luxembourg | Egalec | Bervaes & Fils SA | Beva Metal B.V.B.A.

Other related companies as Galerij Patrick Derom NV: GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL | Maison de l'Europe du Luxembourg | Egalec | Bervaes & Fils SA | Beva Metal B.V.B.A.

Galerij Patrick Derom NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Galerij Patrick Derom NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06951293945. Het bedrijf Galerij Patrick Derom NV bevindt zich op het adres: Wolstraat 1,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Galerij Patrick Derom NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Galerij Patrick Derom NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galerij Patrick Derom NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galerij Patrick Derom NV, openstaande posities, locatie van Galerij Patrick Derom NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Galerij Patrick Derom NV is a company, that was registered 1986 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Galerij Patrick Derom NV, company assigned to the tax number BE06951293945. The company Galerij Patrick Derom NV is located at the address: Wolstraat 1,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Galerij Patrick Derom NV were not found.
The main activity of Galerij Patrick Derom NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Galerij Patrick Derom NV is not available. You also can look at reviews of Galerij Patrick Derom NV, open positions, location of Galerij Patrick Derom NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galerij Patrick Derom NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galerij Patrick Derom NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galerij Patrick Derom NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galerij Patrick Derom NV, employees, financial statistics.