The Sample Network BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • The Sample Network BVBA
Private companiesHealth Services • The Sample Network BVBA

Contactgegevens The Sample Network BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Sample Network BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Sample Network BVBA

Regio (region): Holsbeek, België

Adres (address): De Vunt 2,3220, België

Telefoon (phone): 016 44 95 54 016 44 95 54

Fax (fax): +32 (12) 486-20-94 +32 (12) 486-20-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Sample Network BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Sample Network BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Sample Network BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Sample Network BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Sample Network BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Sample Network BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Sample Network BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Sample Network BVBA
Products information The Sample Network BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03240661621
Ondernemingsnummer: 1217803955
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in The Sample Network BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Sample Network BVBA
(Get full report from official database of BE for The Sample Network BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Sample Network BVBA
Addition kinds of activities for The Sample Network BVBA

2813. Industriële gassen | Industrial gases
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
02790403. Kennels, fokken en verhogen van eigen aandelen | Kennels, breeding and raising own stock
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
36210203. Dynamotors | Dynamotors
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms

Werken bij The Sample Network BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Sample Network BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Sample Network BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Sample Network BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Schrijnwerker / plaatser spanplafonds (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van een spanwand en of plafond en alle daarbij horende schrijnwerk en of verlichting. Laden van de bestelwagen Je vult het logboek aan & neemt het mee naar de werf Controleren van de staat van de werf Positioneren van lichtpunten in samenspraak met architect, klant en / of projectleider Plaatsen en afregelen custom fittings voor verlichting, ventilatie,airco... Je plaatst een canvas, softsound, skylight of wonderwall Je plaats en sluit de verlichting aan Je past milieu-, welzijn- en veiligheidsvoorschriften toe Je zorgt voor reiniging werf en zorgvuldig vrijmaken van alle geplaatste bescherming

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van The Sample Network BVBA in sociale netwerken
Look for responds of The Sample Network BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Sample Network BVBA. Laat een reactie achter voor The Sample Network BVBA. The Sample Network BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Sample Network BVBA. Leave a respond for The Sample Network BVBA. The Sample Network BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Sample Network BVBA op de google maps. Adres en contacten The Sample Network BVBA
Location of The Sample Network BVBA on the google maps. Address and contacts of The Sample Network BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come The Sample Network BVBA The Sample Network BVBA: Delamillieure W NV | Capitale Cars SPRL | Château d'Ax | Lemince | Mariman N.V.

Other related companies as The Sample Network BVBA: Delamillieure W NV | Capitale Cars SPRL | Château d'Ax | Lemince | Mariman N.V.

The Sample Network BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Holsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is The Sample Network BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03240661621. Het bedrijf The Sample Network BVBA bevindt zich op het adres: De Vunt 2,3220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in The Sample Network BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Sample Network BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Sample Network BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Sample Network BVBA, openstaande posities, locatie van The Sample Network BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Sample Network BVBA is a company, that was registered 1988 in Holsbeek region, Belgium. Full name of company is The Sample Network BVBA, company assigned to the tax number BE03240661621. The company The Sample Network BVBA is located at the address: De Vunt 2,3220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in The Sample Network BVBA were not found.
The main activity of The Sample Network BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of The Sample Network BVBA is not available. You also can look at reviews of The Sample Network BVBA, open positions, location of The Sample Network BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Sample Network BVBA, Holsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Sample Network BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Sample Network BVBA, Holsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Sample Network BVBA, employees, financial statistics.