INEOS PHENOL GmBH & Co

Contactgegevens INEOS PHENOL GmBH & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INEOS PHENOL GmBH & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

INEOS PHENOL GmBH & Co

Regio (region): Beveren (Doel), België

Adres (address): Geslecht 1,9130, België

Telefoon (phone): 03 730 12 11 03 730 12 11

Fax (fax): 03 730 16 99; 03 773 39 64 03 730 16 99; 03 773 39 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INEOS PHENOL GmBH & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INEOS PHENOL GmBH & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INEOS PHENOL GmBH & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INEOS PHENOL GmBH & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INEOS PHENOL GmBH & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INEOS PHENOL GmBH & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INEOS PHENOL GmBH & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INEOS PHENOL GmBH & Co
Products information INEOS PHENOL GmBH & Co

BTW identificatienummer (tax): BE03769104003
Ondernemingsnummer: 3684234619
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INEOS PHENOL GmBH & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INEOS PHENOL GmBH & Co
(Get full report from official database of BE for INEOS PHENOL GmBH & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor INEOS PHENOL GmBH & Co
Addition kinds of activities for INEOS PHENOL GmBH & Co

2732. Boeken afdrukken | Book printing
175100. Timmerwerk | Carpentry work
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental

Werken bij INEOS PHENOL GmBH & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INEOS PHENOL GmBH & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INEOS PHENOL GmBH & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INEOS PHENOL GmBH & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

Zoek naar antwoorden van INEOS PHENOL GmBH & Co in sociale netwerken
Look for responds of INEOS PHENOL GmBH & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor INEOS PHENOL GmBH & Co. Laat een reactie achter voor INEOS PHENOL GmBH & Co. INEOS PHENOL GmBH & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INEOS PHENOL GmBH & Co. Leave a respond for INEOS PHENOL GmBH & Co. INEOS PHENOL GmBH & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INEOS PHENOL GmBH & Co op de google maps. Adres en contacten INEOS PHENOL GmBH & Co
Location of INEOS PHENOL GmBH & Co on the google maps. Address and contacts of INEOS PHENOL GmBH & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come INEOS PHENOL GmBH & Co INEOS PHENOL GmBH & Co: Schouppe Alex BVBA | Funérarium d'Uccle | ROBIN-ROTAX-JLO-LOCQUET | Video-Center | Blanquart,Bart

Other related companies as INEOS PHENOL GmBH & Co: Schouppe Alex BVBA | Funérarium d'Uccle | ROBIN-ROTAX-JLO-LOCQUET | Video-Center | Blanquart,Bart

INEOS PHENOL GmBH & Co is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Beveren (Doel), België. De volledige naam van het bedrijf is INEOS PHENOL GmBH & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769104003. Het bedrijf INEOS PHENOL GmBH & Co bevindt zich op het adres: Geslecht 1,9130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INEOS PHENOL GmBH & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INEOS PHENOL GmBH & Co is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INEOS PHENOL GmBH & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INEOS PHENOL GmBH & Co, openstaande posities, locatie van INEOS PHENOL GmBH & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INEOS PHENOL GmBH & Co is a company, that was registered 1985 in Beveren (Doel) region, Belgium. Full name of company is INEOS PHENOL GmBH & Co, company assigned to the tax number BE03769104003. The company INEOS PHENOL GmBH & Co is located at the address: Geslecht 1,9130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INEOS PHENOL GmBH & Co were not found.
The main activity of INEOS PHENOL GmBH & Co is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INEOS PHENOL GmBH & Co is not available. You also can look at reviews of INEOS PHENOL GmBH & Co, open positions, location of INEOS PHENOL GmBH & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INEOS PHENOL GmBH & Co, Beveren (Doel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INEOS PHENOL GmBH & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INEOS PHENOL GmBH & Co, Beveren (Doel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INEOS PHENOL GmBH & Co, employees, financial statistics.