NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV

Contactgegevens NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Oude Leeuwenrui 14,2000, België

Telefoon (phone): 03 222 91 20 03 222 91 20

Fax (fax): 03 234 28 25 03 234 28 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV
Products information NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07666778564
Ondernemingsnummer: 8450927734
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV
(Get full report from official database of BE for NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV
Addition kinds of activities for NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV

508202. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
30530103. Smeerhouders, leer | Grease retainers, leather
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50889900. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
60220000. Staat commerciële banken | State commercial banks

Werken bij NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV in sociale netwerken
Look for responds of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. Laat een reactie achter voor NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. Leave a respond for NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV. NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV op de google maps. Adres en contacten NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV
Location of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV on the google maps. Address and contacts of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV: Eurographics | Inst St-Boniface-Parnasse | Fieremans Metalen N.V. | Handelskantoor Meersmans B.V.B.A. | Cugnon Martine

Other related companies as NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV: Eurographics | Inst St-Boniface-Parnasse | Fieremans Metalen N.V. | Handelskantoor Meersmans B.V.B.A. | Cugnon Martine

NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07666778564. Het bedrijf NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV bevindt zich op het adres: Oude Leeuwenrui 14,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 244,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, openstaande posities, locatie van NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, company assigned to the tax number BE07666778564. The company NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV is located at the address: Oude Leeuwenrui 14,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 244,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV were not found.
The main activity of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV is not available. You also can look at reviews of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, open positions, location of NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEDERLANDSE PARTICULIERE RIJNVAART CENTRALE NV, employees, financial statistics.