Aliança Belgium

Particuliere bedrijvenBosbouw • Aliança Belgium
Private companiesForestry • Aliança Belgium

Contactgegevens Aliança Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aliança Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aliança Belgium

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Gramayestraat 4 Bus 4,2000, België

Telefoon (phone): 03 201 19 70 03 201 19 70

Fax (fax): 03 231 37 28 03 231 37 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aliança Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aliança Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aliança Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aliança Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aliança Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aliança Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aliança Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aliança Belgium
Products information Aliança Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE04321166992
Ondernemingsnummer: 7551971435
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aliança Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aliança Belgium
(Get full report from official database of BE for Aliança Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aliança Belgium
Addition kinds of activities for Aliança Belgium

10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
50399900. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
79480301. Racehorse training | Racehorse training
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij Aliança Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aliança Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aliança Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aliança Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van Aliança Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Aliança Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aliança Belgium. Laat een reactie achter voor Aliança Belgium. Aliança Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aliança Belgium. Leave a respond for Aliança Belgium. Aliança Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aliança Belgium op de google maps. Adres en contacten Aliança Belgium
Location of Aliança Belgium on the google maps. Address and contacts of Aliança Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Aliança Belgium Aliança Belgium: De Grunne B | Auberge de Jeunesse J. Brel-Gîte d'Etape ASBL | Rick's Company Event Visibility | Belgische Bowlingsport Federatie | The Ticket

Other related companies as Aliança Belgium: De Grunne B | Auberge de Jeunesse J. Brel-Gîte d'Etape ASBL | Rick's Company Event Visibility | Belgische Bowlingsport Federatie | The Ticket

Aliança Belgium is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Aliança Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04321166992. Het bedrijf Aliança Belgium bevindt zich op het adres: Gramayestraat 4 Bus 4,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 119,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aliança Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aliança Belgium is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aliança Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aliança Belgium, openstaande posities, locatie van Aliança Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aliança Belgium is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Aliança Belgium, company assigned to the tax number BE04321166992. The company Aliança Belgium is located at the address: Gramayestraat 4 Bus 4,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 119,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aliança Belgium were not found.
The main activity of Aliança Belgium is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aliança Belgium is not available. You also can look at reviews of Aliança Belgium, open positions, location of Aliança Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aliança Belgium, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aliança Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aliança Belgium, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aliança Belgium, employees, financial statistics.