SKB-LIFE SAVING EQUIP

Contactgegevens SKB-LIFE SAVING EQUIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKB-LIFE SAVING EQUIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKB-LIFE SAVING EQUIP

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Royerssluis 48KAAI,2030, België

Telefoon (phone): 03 213 86 72 03 213 86 72

Fax (fax): 03 201 89 71 03 201 89 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKB-LIFE SAVING EQUIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKB-LIFE SAVING EQUIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKB-LIFE SAVING EQUIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKB-LIFE SAVING EQUIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKB-LIFE SAVING EQUIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKB-LIFE SAVING EQUIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKB-LIFE SAVING EQUIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKB-LIFE SAVING EQUIP
Products information SKB-LIFE SAVING EQUIP

BTW identificatienummer (tax): BE02486999511
Ondernemingsnummer: 7785430908
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SKB-LIFE SAVING EQUIP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKB-LIFE SAVING EQUIP
(Get full report from official database of BE for SKB-LIFE SAVING EQUIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKB-LIFE SAVING EQUIP
Addition kinds of activities for SKB-LIFE SAVING EQUIP

514902. Huisdiervoer | Pet foods
22580202. Stofafwerking, kettingbrei | Fabric finishing, warp knit
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
80110519. Radioloog | Radiologist

Werken bij SKB-LIFE SAVING EQUIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKB-LIFE SAVING EQUIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKB-LIFE SAVING EQUIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKB-LIFE SAVING EQUIP. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van SKB-LIFE SAVING EQUIP in sociale netwerken
Look for responds of SKB-LIFE SAVING EQUIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKB-LIFE SAVING EQUIP. Laat een reactie achter voor SKB-LIFE SAVING EQUIP. SKB-LIFE SAVING EQUIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKB-LIFE SAVING EQUIP. Leave a respond for SKB-LIFE SAVING EQUIP. SKB-LIFE SAVING EQUIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKB-LIFE SAVING EQUIP op de google maps. Adres en contacten SKB-LIFE SAVING EQUIP
Location of SKB-LIFE SAVING EQUIP on the google maps. Address and contacts of SKB-LIFE SAVING EQUIP

Andere gerelateerde bedrijven als come SKB-LIFE SAVING EQUIP SKB-LIFE SAVING EQUIP: SMEYERS - TU NV | Albert | Eurofer Services | Eurogalva NV | Ciris Electronics Systems NV

Other related companies as SKB-LIFE SAVING EQUIP: SMEYERS - TU NV | Albert | Eurofer Services | Eurogalva NV | Ciris Electronics Systems NV

SKB-LIFE SAVING EQUIP is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SKB-LIFE SAVING EQUIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02486999511. Het bedrijf SKB-LIFE SAVING EQUIP bevindt zich op het adres: Royerssluis 48KAAI,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 686,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SKB-LIFE SAVING EQUIP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SKB-LIFE SAVING EQUIP is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKB-LIFE SAVING EQUIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKB-LIFE SAVING EQUIP, openstaande posities, locatie van SKB-LIFE SAVING EQUIP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SKB-LIFE SAVING EQUIP is a company, that was registered 2014 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SKB-LIFE SAVING EQUIP, company assigned to the tax number BE02486999511. The company SKB-LIFE SAVING EQUIP is located at the address: Royerssluis 48KAAI,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 686,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SKB-LIFE SAVING EQUIP were not found.
The main activity of SKB-LIFE SAVING EQUIP is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SKB-LIFE SAVING EQUIP is not available. You also can look at reviews of SKB-LIFE SAVING EQUIP, open positions, location of SKB-LIFE SAVING EQUIP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKB-LIFE SAVING EQUIP, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKB-LIFE SAVING EQUIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKB-LIFE SAVING EQUIP, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKB-LIFE SAVING EQUIP, employees, financial statistics.