VAN WINGEN NV

Contactgegevens VAN WINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN WINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN WINGEN NV

Regio (region): EVERGEM, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK DURMAKKER,9940, België

Telefoon (phone): 09 253 08 00 09 253 08 00

Fax (fax): 09 253 40 82 09 253 40 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN WINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN WINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN WINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN WINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN WINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN WINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN WINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN WINGEN NV
Products information VAN WINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05852661132
Ondernemingsnummer: 1920379638
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN WINGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN WINGEN NV
(Get full report from official database of BE for VAN WINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN WINGEN NV
Addition kinds of activities for VAN WINGEN NV

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
899904. Liedschriften | Song writings
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
28950000. Carbon zwart | Carbon black
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
33540000. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
52510101. kettingzagen | Chainsaws
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales

Werken bij VAN WINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN WINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN WINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN WINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

Zoek naar antwoorden van VAN WINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN WINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN WINGEN NV. Laat een reactie achter voor VAN WINGEN NV. VAN WINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN WINGEN NV. Leave a respond for VAN WINGEN NV. VAN WINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN WINGEN NV op de google maps. Adres en contacten VAN WINGEN NV
Location of VAN WINGEN NV on the google maps. Address and contacts of VAN WINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN WINGEN NV VAN WINGEN NV: PIERARD SA | HOUT CRAVAMO BVBA | Mema Solutions BVBA | Furniture Rental W SA | Globus International NV

Other related companies as VAN WINGEN NV: PIERARD SA | HOUT CRAVAMO BVBA | Mema Solutions BVBA | Furniture Rental W SA | Globus International NV

VAN WINGEN NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio EVERGEM, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN WINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05852661132. Het bedrijf VAN WINGEN NV bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK DURMAKKER,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 384,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN WINGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN WINGEN NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN WINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN WINGEN NV, openstaande posities, locatie van VAN WINGEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN WINGEN NV is a company, that was registered 1990 in EVERGEM region, Belgium. Full name of company is VAN WINGEN NV, company assigned to the tax number BE05852661132. The company VAN WINGEN NV is located at the address: INDUSTRIEPARK DURMAKKER,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 384,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN WINGEN NV were not found.
The main activity of VAN WINGEN NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN WINGEN NV is not available. You also can look at reviews of VAN WINGEN NV, open positions, location of VAN WINGEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN WINGEN NV, EVERGEM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN WINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN WINGEN NV, EVERGEM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN WINGEN NV, employees, financial statistics.