Habitat Woningbouw

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Habitat Woningbouw
Private companiesInsurance Carriers • Habitat Woningbouw

Contactgegevens Habitat Woningbouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Habitat Woningbouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Habitat Woningbouw

Regio (region): Wingene, België

Adres (address): Ruiseledesteenweg 22,8750, België

Telefoon (phone): 051 65 54 66 051 65 54 66

Fax (fax): 051 65 75 25 051 65 75 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Habitat Woningbouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Habitat Woningbouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Habitat Woningbouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Habitat Woningbouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Habitat Woningbouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Habitat Woningbouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Habitat Woningbouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Habitat Woningbouw
Products information Habitat Woningbouw

BTW identificatienummer (tax): BE04783416748
Ondernemingsnummer: 8184509277
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Habitat Woningbouw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Habitat Woningbouw
(Get full report from official database of BE for Habitat Woningbouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Habitat Woningbouw
Addition kinds of activities for Habitat Woningbouw

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
29110700. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
50849910. Recapping machines, voor banden | Recapping machinery, for tires
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory

Werken bij Habitat Woningbouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Habitat Woningbouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Habitat Woningbouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Habitat Woningbouw. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van Habitat Woningbouw in sociale netwerken
Look for responds of Habitat Woningbouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Habitat Woningbouw. Laat een reactie achter voor Habitat Woningbouw. Habitat Woningbouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Habitat Woningbouw. Leave a respond for Habitat Woningbouw. Habitat Woningbouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Habitat Woningbouw op de google maps. Adres en contacten Habitat Woningbouw
Location of Habitat Woningbouw on the google maps. Address and contacts of Habitat Woningbouw

Andere gerelateerde bedrijven als come Habitat Woningbouw Habitat Woningbouw: Bureau d'Expertises Nonclercq | KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN | Studio Pierre Calu | THEUNISSEN GEERT | KFC Schoten SK

Other related companies as Habitat Woningbouw: Bureau d'Expertises Nonclercq | KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN | Studio Pierre Calu | THEUNISSEN GEERT | KFC Schoten SK

Habitat Woningbouw is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Wingene, België. De volledige naam van het bedrijf is Habitat Woningbouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04783416748. Het bedrijf Habitat Woningbouw bevindt zich op het adres: Ruiseledesteenweg 22,8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Habitat Woningbouw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Habitat Woningbouw is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Habitat Woningbouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Habitat Woningbouw, openstaande posities, locatie van Habitat Woningbouw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Habitat Woningbouw is a company, that was registered 2015 in Wingene region, Belgium. Full name of company is Habitat Woningbouw, company assigned to the tax number BE04783416748. The company Habitat Woningbouw is located at the address: Ruiseledesteenweg 22,8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Habitat Woningbouw were not found.
The main activity of Habitat Woningbouw is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Habitat Woningbouw is not available. You also can look at reviews of Habitat Woningbouw, open positions, location of Habitat Woningbouw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Habitat Woningbouw, Wingene: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Habitat Woningbouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Habitat Woningbouw, Wingene: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Habitat Woningbouw, employees, financial statistics.