Sirius Zonnecenter

Contactgegevens Sirius Zonnecenter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sirius Zonnecenter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sirius Zonnecenter

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Koningin Elisabethlaan 51,9000, België

Telefoon (phone): 09 220 19 06; 0477 93 69 01 09 220 19 06; 0477 93 69 01

Fax (fax): +32 (19) 226-79-97 +32 (19) 226-79-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sirius Zonnecenter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sirius Zonnecenter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sirius Zonnecenter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sirius Zonnecenter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sirius Zonnecenter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sirius Zonnecenter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sirius Zonnecenter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sirius Zonnecenter
Products information Sirius Zonnecenter

BTW identificatienummer (tax): BE06221527099
Ondernemingsnummer: 9152404785
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sirius Zonnecenter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sirius Zonnecenter
(Get full report from official database of BE for Sirius Zonnecenter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sirius Zonnecenter
Addition kinds of activities for Sirius Zonnecenter

016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
02510000. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
33390100. Lood en zink | Lead and zinc

Werken bij Sirius Zonnecenter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sirius Zonnecenter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sirius Zonnecenter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sirius Zonnecenter. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Sirius Zonnecenter in sociale netwerken
Look for responds of Sirius Zonnecenter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sirius Zonnecenter. Laat een reactie achter voor Sirius Zonnecenter. Sirius Zonnecenter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sirius Zonnecenter. Leave a respond for Sirius Zonnecenter. Sirius Zonnecenter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sirius Zonnecenter op de google maps. Adres en contacten Sirius Zonnecenter
Location of Sirius Zonnecenter on the google maps. Address and contacts of Sirius Zonnecenter

Andere gerelateerde bedrijven als come Sirius Zonnecenter Sirius Zonnecenter: DJ Filo | B.P. DECOR | Boval BVBA | AC Atel Electronics S.P.R.L. | Siroperie Meurens S.A.

Other related companies as Sirius Zonnecenter: DJ Filo | B.P. DECOR | Boval BVBA | AC Atel Electronics S.P.R.L. | Siroperie Meurens S.A.

Sirius Zonnecenter is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Sirius Zonnecenter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06221527099. Het bedrijf Sirius Zonnecenter bevindt zich op het adres: Koningin Elisabethlaan 51,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 548,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sirius Zonnecenter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sirius Zonnecenter is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sirius Zonnecenter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sirius Zonnecenter, openstaande posities, locatie van Sirius Zonnecenter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sirius Zonnecenter is a company, that was registered 2007 in Gent region, Belgium. Full name of company is Sirius Zonnecenter, company assigned to the tax number BE06221527099. The company Sirius Zonnecenter is located at the address: Koningin Elisabethlaan 51,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 548,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sirius Zonnecenter were not found.
The main activity of Sirius Zonnecenter is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sirius Zonnecenter is not available. You also can look at reviews of Sirius Zonnecenter, open positions, location of Sirius Zonnecenter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sirius Zonnecenter, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sirius Zonnecenter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sirius Zonnecenter, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sirius Zonnecenter, employees, financial statistics.