Sauna & Beauty De Dijk

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Sauna & Beauty De Dijk
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Sauna & Beauty De Dijk

Contactgegevens Sauna & Beauty De Dijk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sauna & Beauty De Dijk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sauna & Beauty De Dijk

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Sint Onolfsdijk 6A,9200, België

Telefoon (phone): 052 20 07 25 052 20 07 25

Fax (fax): 052 20 07 26 052 20 07 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sauna & Beauty De Dijk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sauna & Beauty De Dijk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sauna & Beauty De Dijk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sauna & Beauty De Dijk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sauna & Beauty De Dijk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sauna & Beauty De Dijk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sauna & Beauty De Dijk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sauna & Beauty De Dijk
Products information Sauna & Beauty De Dijk

BTW identificatienummer (tax): BE06098480224
Ondernemingsnummer: 1224670410
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Sauna & Beauty De Dijk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sauna & Beauty De Dijk
(Get full report from official database of BE for Sauna & Beauty De Dijk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sauna & Beauty De Dijk
Addition kinds of activities for Sauna & Beauty De Dijk

283604. Cultuur media | Culture media
22590402. Gordels en andere basiskleding, gebreid | Girdles and other foundation garments, knit
26560102. Gerechten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Dishes, paper: made from purchased material
35450307. Cams (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Cams (machine tool accessories)
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
44899901. Airboats | Airboats
63210101. Ongevallenverzekeringsmaatschappijen | Accident insurance carriers
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec

Werken bij Sauna & Beauty De Dijk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sauna & Beauty De Dijk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sauna & Beauty De Dijk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sauna & Beauty De Dijk. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Sauna & Beauty De Dijk in sociale netwerken
Look for responds of Sauna & Beauty De Dijk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sauna & Beauty De Dijk. Laat een reactie achter voor Sauna & Beauty De Dijk. Sauna & Beauty De Dijk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sauna & Beauty De Dijk. Leave a respond for Sauna & Beauty De Dijk. Sauna & Beauty De Dijk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sauna & Beauty De Dijk op de google maps. Adres en contacten Sauna & Beauty De Dijk
Location of Sauna & Beauty De Dijk on the google maps. Address and contacts of Sauna & Beauty De Dijk

Andere gerelateerde bedrijven als come Sauna & Beauty De Dijk Sauna & Beauty De Dijk: PC Mechanics | MOTO ACCESSORIES DISCOUNT | CCIC Hervé Lesne SPRL | Motrac handling and cleaning N.V. | Le Chalet sprl

Other related companies as Sauna & Beauty De Dijk: PC Mechanics | MOTO ACCESSORIES DISCOUNT | CCIC Hervé Lesne SPRL | Motrac handling and cleaning N.V. | Le Chalet sprl

Sauna & Beauty De Dijk is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is Sauna & Beauty De Dijk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06098480224. Het bedrijf Sauna & Beauty De Dijk bevindt zich op het adres: Sint Onolfsdijk 6A,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 762,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Sauna & Beauty De Dijk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sauna & Beauty De Dijk is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sauna & Beauty De Dijk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sauna & Beauty De Dijk, openstaande posities, locatie van Sauna & Beauty De Dijk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sauna & Beauty De Dijk is a company, that was registered 2002 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is Sauna & Beauty De Dijk, company assigned to the tax number BE06098480224. The company Sauna & Beauty De Dijk is located at the address: Sint Onolfsdijk 6A,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 762,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Sauna & Beauty De Dijk were not found.
The main activity of Sauna & Beauty De Dijk is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sauna & Beauty De Dijk is not available. You also can look at reviews of Sauna & Beauty De Dijk, open positions, location of Sauna & Beauty De Dijk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sauna & Beauty De Dijk, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sauna & Beauty De Dijk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sauna & Beauty De Dijk, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sauna & Beauty De Dijk, employees, financial statistics.