AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Contactgegevens AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Toekomstlaan 1,2170, België

Telefoon (phone): 03 645 27 21 03 645 27 21

Fax (fax): +32 (56) 673-16-52 +32 (56) 673-16-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Products information AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
(Get full report from official database of BE for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Addition kinds of activities for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
07810201. Landschapsarchitecten | Landscape architects
22111215. tijken | Tickings
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
30690207. Traptreden, rubber | Stair treads, rubber
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
34490202. Kunststof accessoires, metaal | Plastering accessories, metal
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's

Werken bij AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Laat een reactie achter voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Leave a respond for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER op de google maps. Adres en contacten AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Location of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on the google maps. Address and contacts of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: Vloebergs Martine | INTERNATIONAAL VAKANTIE SALON | Tatou-Jeans Speciaalzaak | De Winter BVBA | Interblocs S.P.R.L.

Other related companies as AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: Vloebergs Martine | INTERNATIONAAL VAKANTIE SALON | Tatou-Jeans Speciaalzaak | De Winter BVBA | Interblocs S.P.R.L.

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 1,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, openstaande posities, locatie van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is a company, that was registered 2014 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, company assigned to the tax number BE03308502197. The company AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is located at the address: Toekomstlaan 1,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER were not found.
The main activity of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is not available. You also can look at reviews of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, open positions, location of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, employees, financial statistics.