Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Private companiesTobacco Products • Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Contactgegevens Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Oudenaardsestraat 70,8530, België

Telefoon (phone): 056 77 83 33 056 77 83 33

Fax (fax): 056 77 55 68 056 77 55 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhaeghe Chalets & Sauna's NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhaeghe Chalets & Sauna's NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Products information Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

BTW identificatienummer (tax): BE01858306884
Ondernemingsnummer: 3139038085
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
(Get full report from official database of BE for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Addition kinds of activities for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
26720000. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials

Werken bij Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV in sociale netwerken
Look for responds of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Laat een reactie achter voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Verhaeghe Chalets & Sauna's NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Leave a respond for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Verhaeghe Chalets & Sauna's NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhaeghe Chalets & Sauna's NV op de google maps. Adres en contacten Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Location of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV on the google maps. Address and contacts of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhaeghe Chalets & Sauna's NV Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: BBTK | LEMMENS BVBA | Geenens NV | Benes B.V.B.A. | Hilde Maet

Other related companies as Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: BBTK | LEMMENS BVBA | Geenens NV | Benes B.V.B.A. | Hilde Maet

Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858306884. Het bedrijf Verhaeghe Chalets & Sauna's NV bevindt zich op het adres: Oudenaardsestraat 70,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, openstaande posities, locatie van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is a company, that was registered 2008 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, company assigned to the tax number BE01858306884. The company Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is located at the address: Oudenaardsestraat 70,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV were not found.
The main activity of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is not available. You also can look at reviews of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, open positions, location of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, employees, financial statistics.