Stubbe (Firma)

Contactgegevens Stubbe (Firma): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stubbe (Firma): address, phone, fax, email, website, opening hours

Stubbe (Firma)

Regio (region): Oostkamp (Ruddervoorde), België

Adres (address): Torhoutsestraat 3,8020, België

Telefoon (phone): 050 27 78 88; 050 28 19 11 050 27 78 88; 050 28 19 11

Fax (fax): 050 27 69 88; 050 28 19 31 050 27 69 88; 050 28 19 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stubbe (Firma): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stubbe (Firma)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stubbe (Firma)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stubbe (Firma), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stubbe (Firma). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stubbe (Firma), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stubbe (Firma). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stubbe (Firma)
Products information Stubbe (Firma)

BTW identificatienummer (tax): BE02982208251
Ondernemingsnummer: 5559326171
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Stubbe (Firma) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stubbe (Firma)
(Get full report from official database of BE for Stubbe (Firma))

Aanvulling soorten activiteiten voor Stubbe (Firma)
Addition kinds of activities for Stubbe (Firma)

233904. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
24529900. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
50840105. Machines voor de productie van zuivelproducten, nec | Dairy products manufacturing machinery, nec
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats

Werken bij Stubbe (Firma): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stubbe (Firma): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stubbe (Firma). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stubbe (Firma). Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van Stubbe (Firma) in sociale netwerken
Look for responds of Stubbe (Firma) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stubbe (Firma). Laat een reactie achter voor Stubbe (Firma). Stubbe (Firma) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stubbe (Firma). Leave a respond for Stubbe (Firma). Stubbe (Firma) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stubbe (Firma) op de google maps. Adres en contacten Stubbe (Firma)
Location of Stubbe (Firma) on the google maps. Address and contacts of Stubbe (Firma)

Andere gerelateerde bedrijven als come Stubbe (Firma) Stubbe (Firma): Rekoms J | Top-Tuin Goeman BVBA | LOCA J-M.H.-OPEL | Rogister, Patrick | SAN VITO

Other related companies as Stubbe (Firma): Rekoms J | Top-Tuin Goeman BVBA | LOCA J-M.H.-OPEL | Rogister, Patrick | SAN VITO

Stubbe (Firma) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Oostkamp (Ruddervoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Stubbe (Firma), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982208251. Het bedrijf Stubbe (Firma) bevindt zich op het adres: Torhoutsestraat 3,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Stubbe (Firma) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stubbe (Firma) is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stubbe (Firma) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stubbe (Firma), openstaande posities, locatie van Stubbe (Firma) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stubbe (Firma) is a company, that was registered 1997 in Oostkamp (Ruddervoorde) region, Belgium. Full name of company is Stubbe (Firma), company assigned to the tax number BE02982208251. The company Stubbe (Firma) is located at the address: Torhoutsestraat 3,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Stubbe (Firma) were not found.
The main activity of Stubbe (Firma) is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stubbe (Firma) is not available. You also can look at reviews of Stubbe (Firma), open positions, location of Stubbe (Firma) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stubbe (Firma), Oostkamp (Ruddervoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stubbe (Firma), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stubbe (Firma), Oostkamp (Ruddervoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stubbe (Firma), employees, financial statistics.