DELMI SAUNA

Contactgegevens DELMI SAUNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELMI SAUNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELMI SAUNA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Sint-Denijsestraat 195A,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 19 38 056 21 19 38

Fax (fax): 056 21 21 84 056 21 21 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELMI SAUNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELMI SAUNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELMI SAUNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELMI SAUNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELMI SAUNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELMI SAUNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELMI SAUNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELMI SAUNA
Products information DELMI SAUNA

BTW identificatienummer (tax): BE08425659179
Ondernemingsnummer: 1355682373
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DELMI SAUNA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELMI SAUNA
(Get full report from official database of BE for DELMI SAUNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELMI SAUNA
Addition kinds of activities for DELMI SAUNA

735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
02140204. Wolproductie | Wool production
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32920203. Blad, asbestcement: plat of golfkleurig | Sheet, asbestos cement: flat or corrugated
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
39939904. Displays, verfproces | Displays, paint process
91210104. Wetgevende studie commissie | Legislative study commission

Werken bij DELMI SAUNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELMI SAUNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELMI SAUNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELMI SAUNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DELMI SAUNA in sociale netwerken
Look for responds of DELMI SAUNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELMI SAUNA. Laat een reactie achter voor DELMI SAUNA. DELMI SAUNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELMI SAUNA. Leave a respond for DELMI SAUNA. DELMI SAUNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELMI SAUNA op de google maps. Adres en contacten DELMI SAUNA
Location of DELMI SAUNA on the google maps. Address and contacts of DELMI SAUNA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELMI SAUNA DELMI SAUNA: fotolabo club | NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA | Istas D | Macovil-Home | raffiki

Other related companies as DELMI SAUNA: fotolabo club | NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA | Istas D | Macovil-Home | raffiki

DELMI SAUNA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is DELMI SAUNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08425659179. Het bedrijf DELMI SAUNA bevindt zich op het adres: Sint-Denijsestraat 195A,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DELMI SAUNA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELMI SAUNA is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELMI SAUNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELMI SAUNA, openstaande posities, locatie van DELMI SAUNA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELMI SAUNA is a company, that was registered 1988 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is DELMI SAUNA, company assigned to the tax number BE08425659179. The company DELMI SAUNA is located at the address: Sint-Denijsestraat 195A,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DELMI SAUNA were not found.
The main activity of DELMI SAUNA is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELMI SAUNA is not available. You also can look at reviews of DELMI SAUNA, open positions, location of DELMI SAUNA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELMI SAUNA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELMI SAUNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELMI SAUNA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELMI SAUNA, employees, financial statistics.