AQUA-PARK BVBA

Contactgegevens AQUA-PARK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUA-PARK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUA-PARK BVBA

Regio (region): Malle (Oostmalle), België

Adres (address): Lierselei 122,2390, België

Telefoon (phone): 03 309 20 34 03 309 20 34

Fax (fax): 03 309 09 57 03 309 09 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUA-PARK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUA-PARK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUA-PARK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUA-PARK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUA-PARK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUA-PARK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUA-PARK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUA-PARK BVBA
Products information AQUA-PARK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01028015136
Ondernemingsnummer: 8928009033
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AQUA-PARK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUA-PARK BVBA
(Get full report from official database of BE for AQUA-PARK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUA-PARK BVBA
Addition kinds of activities for AQUA-PARK BVBA

284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
20139911. Vleesxtracten, uit gekocht vlees | Meat extracts, from purchased meat
26219901. Fijn papier | Fine paper
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
35410302. Gietzinkmachines | Die sinking machines
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
80629906. Ziekenhuis, professionele verpleegschool met ama residentie | Hospital, professional nursing school with ama residency

Werken bij AQUA-PARK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUA-PARK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUA-PARK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUA-PARK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van AQUA-PARK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AQUA-PARK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUA-PARK BVBA. Laat een reactie achter voor AQUA-PARK BVBA. AQUA-PARK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUA-PARK BVBA. Leave a respond for AQUA-PARK BVBA. AQUA-PARK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUA-PARK BVBA op de google maps. Adres en contacten AQUA-PARK BVBA
Location of AQUA-PARK BVBA on the google maps. Address and contacts of AQUA-PARK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUA-PARK BVBA AQUA-PARK BVBA: Diligence Company (The) | DSB Print BVBA | Transearch International Belgium SA | Agentschap Belga N.V. | YKK Belgium N.V.

Other related companies as AQUA-PARK BVBA: Diligence Company (The) | DSB Print BVBA | Transearch International Belgium SA | Agentschap Belga N.V. | YKK Belgium N.V.

AQUA-PARK BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Malle (Oostmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is AQUA-PARK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01028015136. Het bedrijf AQUA-PARK BVBA bevindt zich op het adres: Lierselei 122,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AQUA-PARK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUA-PARK BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUA-PARK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUA-PARK BVBA, openstaande posities, locatie van AQUA-PARK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUA-PARK BVBA is a company, that was registered 1987 in Malle (Oostmalle) region, Belgium. Full name of company is AQUA-PARK BVBA, company assigned to the tax number BE01028015136. The company AQUA-PARK BVBA is located at the address: Lierselei 122,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AQUA-PARK BVBA were not found.
The main activity of AQUA-PARK BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUA-PARK BVBA is not available. You also can look at reviews of AQUA-PARK BVBA, open positions, location of AQUA-PARK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUA-PARK BVBA, Malle (Oostmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUA-PARK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUA-PARK BVBA, Malle (Oostmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUA-PARK BVBA, employees, financial statistics.