Liekens NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Liekens NV
Private companiesMetal Mining • Liekens NV

Contactgegevens Liekens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liekens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liekens NV

Regio (region): Arendonk, België

Adres (address): Watering 11,2370, België

Telefoon (phone): 03 440 12 86; 014 67 25 56; 0800 961 93; 03 569 24 14; 014 61 23 59 03 440 12 86; 014 67 25 56; 0800 961 93; 03 569 24 14; 014 61 23 59

Fax (fax): 014 67 08 28 014 67 08 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liekens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liekens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liekens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liekens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liekens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liekens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liekens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liekens NV
Products information Liekens NV

BTW identificatienummer (tax): BE03464233398
Ondernemingsnummer: 9876678466
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Liekens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liekens NV
(Get full report from official database of BE for Liekens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liekens NV
Addition kinds of activities for Liekens NV

3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
28990408. Spoorweg torpedo's | Railroad torpedoes
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec
51120402. Gegevensverwerking benodigdheden | Data processing supplies

Werken bij Liekens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liekens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liekens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liekens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van Liekens NV in sociale netwerken
Look for responds of Liekens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liekens NV. Laat een reactie achter voor Liekens NV. Liekens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liekens NV. Leave a respond for Liekens NV. Liekens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liekens NV op de google maps. Adres en contacten Liekens NV
Location of Liekens NV on the google maps. Address and contacts of Liekens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Liekens NV Liekens NV: Merak NV | Matthys | NATUURSTEENBEDRIJF MOENS BVBA | Intercat BVBA | Pauwelyn-Christiaens N.V.

Other related companies as Liekens NV: Merak NV | Matthys | NATUURSTEENBEDRIJF MOENS BVBA | Intercat BVBA | Pauwelyn-Christiaens N.V.

Liekens NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Arendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is Liekens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03464233398. Het bedrijf Liekens NV bevindt zich op het adres: Watering 11,2370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Liekens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liekens NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liekens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liekens NV, openstaande posities, locatie van Liekens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liekens NV is a company, that was registered 2001 in Arendonk region, Belgium. Full name of company is Liekens NV, company assigned to the tax number BE03464233398. The company Liekens NV is located at the address: Watering 11,2370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Liekens NV were not found.
The main activity of Liekens NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Liekens NV is not available. You also can look at reviews of Liekens NV, open positions, location of Liekens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liekens NV, Arendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liekens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liekens NV, Arendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liekens NV, employees, financial statistics.