BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

Contactgegevens BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): address, phone, fax, email, website, opening hours

BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

Regio (region): Jodoigne (Jauchelette), België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 444,1370, België

Telefoon (phone): 010 88 82 59 010 88 82 59

Fax (fax): 010 88 99 77 010 88 99 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
Products information BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

BTW identificatienummer (tax): BE02716339111
Ondernemingsnummer: 4019042968
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
(Get full report from official database of BE for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl))

Aanvulling soorten activiteiten voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
Addition kinds of activities for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
60199902. Federale huisleningsbanken | Federal home loan banks

Werken bij BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Looking for open vacancies in other companies

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) in sociale netwerken
Look for responds of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Laat een reactie achter voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Leave a respond for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) op de google maps. Adres en contacten BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
Location of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) on the google maps. Address and contacts of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

Andere gerelateerde bedrijven als come BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): Krea Print Vercauteren | Aqua Azul | Vandenberge P | Jean-Michel Natmi | Filcot B.V.B.A.

Other related companies as BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): Krea Print Vercauteren | Aqua Azul | Vandenberge P | Jean-Michel Natmi | Filcot B.V.B.A.

BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Jodoigne (Jauchelette), België. De volledige naam van het bedrijf is BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02716339111. Het bedrijf BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 444,1370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), openstaande posities, locatie van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is a company, that was registered 2018 in Jodoigne (Jauchelette) region, Belgium. Full name of company is BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), company assigned to the tax number BE02716339111. The company BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is located at the address: Chaussée de Charleroi 444,1370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) were not found.
The main activity of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is not available. You also can look at reviews of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), open positions, location of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), Jodoigne (Jauchelette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), Jodoigne (Jauchelette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), employees, financial statistics.