ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA
Private companiesNational Security and International Affairs • ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA

Contactgegevens ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA

Regio (region): Zedelgem (Loppem), België

Adres (address): Merkemveldweg 13,8210, België

Telefoon (phone): 050 23 10 10 050 23 10 10

Fax (fax): 050 22 04 02 050 22 04 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA
Products information ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05189636230
Ondernemingsnummer: 7376739501
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA
Addition kinds of activities for ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA

209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
507400. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
20990201. Bakpoeder | Baking powder
28650403. Teer | Tar
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
36340509. Razors, elektrisch | Razors, electric
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
50489901. Contactlenzen | Contact lenses

Werken bij ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. Leave a respond for ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA. ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA
Location of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA: Kapp | Emaillerie Belge | BURIC KANTOORINTRICHTERS BVBA | Vaassen Micro Surgery Instruments & Sterile Products | Sanitec BVBA

Other related companies as ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA: Kapp | Emaillerie Belge | BURIC KANTOORINTRICHTERS BVBA | Vaassen Micro Surgery Instruments & Sterile Products | Sanitec BVBA

ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Zedelgem (Loppem), België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05189636230. Het bedrijf ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA bevindt zich op het adres: Merkemveldweg 13,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA is a company, that was registered 2006 in Zedelgem (Loppem) region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, company assigned to the tax number BE05189636230. The company ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA is located at the address: Merkemveldweg 13,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA were not found.
The main activity of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, open positions, location of ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, Zedelgem (Loppem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, Zedelgem (Loppem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN TOILETWAGENBEDRIJF BVBA, employees, financial statistics.