ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba

Contactgegevens ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba

Regio (region): Opglabbeek, België

Adres (address): Nijverheidslaan 1555,3660, België

Telefoon (phone): 089 85 60 47 089 85 60 47

Fax (fax): 089 85 82 34 089 85 82 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba
Products information ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09926940917
Ondernemingsnummer: 2094512939
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba
(Get full report from official database of BE for ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba
Addition kinds of activities for ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba

3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
3728. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
281601. Witte pigmenten | White pigments
20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
87119904. Ontwerpen: schip, boot, machine en product | Designing: ship, boat, machine, and product

Werken bij ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

Zoek naar antwoorden van ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba in sociale netwerken
Look for responds of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. Laat een reactie achter voor ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. Leave a respond for ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba. ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba op de google maps. Adres en contacten ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba
Location of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba on the google maps. Address and contacts of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba: Standing Construct BVBA | JBL-FISSETTE | Koninklijke Vlaamse Voetbalbond | Vrancken BVBA | Aluminium & Plastics R.R.

Other related companies as ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba: Standing Construct BVBA | JBL-FISSETTE | Koninklijke Vlaamse Voetbalbond | Vrancken BVBA | Aluminium & Plastics R.R.

ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Opglabbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09926940917. Het bedrijf ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 1555,3660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 228,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, openstaande posities, locatie van ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba is a company, that was registered 2014 in Opglabbeek region, Belgium. Full name of company is ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, company assigned to the tax number BE09926940917. The company ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba is located at the address: Nijverheidslaan 1555,3660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 228,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba were not found.
The main activity of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba is not available. You also can look at reviews of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, open positions, location of ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, Opglabbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, Opglabbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALUMINIUMWERKEN GOOSSENS bvba, employees, financial statistics.