Ertryckx O

Contactgegevens Ertryckx O: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ertryckx O: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ertryckx O

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Van Dormaelstraat 9,3300, België

Telefoon (phone): 016 81 71 33 016 81 71 33

Fax (fax): 016 82 32 36 016 82 32 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ertryckx O: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ertryckx O"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ertryckx O"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ertryckx O, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ertryckx O. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ertryckx O, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ertryckx O. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ertryckx O
Products information Ertryckx O

BTW identificatienummer (tax): BE03391448974
Ondernemingsnummer: 6814514160
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ertryckx O zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ertryckx O
(Get full report from official database of BE for Ertryckx O)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ertryckx O
Addition kinds of activities for Ertryckx O

265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
29520000. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
38410506. Iv transfusie apparaat | Iv transfusion apparatus
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial

Werken bij Ertryckx O: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ertryckx O: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ertryckx O. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ertryckx O. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

Zoek naar antwoorden van Ertryckx O in sociale netwerken
Look for responds of Ertryckx O in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ertryckx O. Laat een reactie achter voor Ertryckx O. Ertryckx O bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ertryckx O. Leave a respond for Ertryckx O. Ertryckx O on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ertryckx O op de google maps. Adres en contacten Ertryckx O
Location of Ertryckx O on the google maps. Address and contacts of Ertryckx O

Andere gerelateerde bedrijven als come Ertryckx O Ertryckx O: Alsecours SPRL | Tavernier NV | Idealmotor | Elbox BVBA | SLABINCK CARROSSERIEBOUW NV

Other related companies as Ertryckx O: Alsecours SPRL | Tavernier NV | Idealmotor | Elbox BVBA | SLABINCK CARROSSERIEBOUW NV

Ertryckx O is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is Ertryckx O, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03391448974. Het bedrijf Ertryckx O bevindt zich op het adres: Van Dormaelstraat 9,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ertryckx O zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ertryckx O is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ertryckx O is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ertryckx O, openstaande posities, locatie van Ertryckx O op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ertryckx O is a company, that was registered 2017 in Tienen region, Belgium. Full name of company is Ertryckx O, company assigned to the tax number BE03391448974. The company Ertryckx O is located at the address: Van Dormaelstraat 9,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ertryckx O were not found.
The main activity of Ertryckx O is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ertryckx O is not available. You also can look at reviews of Ertryckx O, open positions, location of Ertryckx O on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ertryckx O, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ertryckx O, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ertryckx O, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ertryckx O, employees, financial statistics.