Centrotherm NV

Contactgegevens Centrotherm NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrotherm NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrotherm NV

Regio (region): BRUGGE, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK BLAUWE TOREN,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 78 38 050 31 78 38

Fax (fax): 050 32 00 88 050 32 00 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrotherm NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrotherm NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrotherm NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrotherm NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrotherm NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrotherm NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrotherm NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrotherm NV
Products information Centrotherm NV

BTW identificatienummer (tax): BE03252471923
Ondernemingsnummer: 1918457031
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Centrotherm NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrotherm NV
(Get full report from official database of BE for Centrotherm NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrotherm NV
Addition kinds of activities for Centrotherm NV

384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
82110307. Openbare beroeps- / technische school | Public vocational/technical school

Werken bij Centrotherm NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrotherm NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrotherm NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrotherm NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Centrotherm NV in sociale netwerken
Look for responds of Centrotherm NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrotherm NV. Laat een reactie achter voor Centrotherm NV. Centrotherm NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrotherm NV. Leave a respond for Centrotherm NV. Centrotherm NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrotherm NV op de google maps. Adres en contacten Centrotherm NV
Location of Centrotherm NV on the google maps. Address and contacts of Centrotherm NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrotherm NV Centrotherm NV: Fabory Centre | Metastore NV | Av Victor Rousseau 55/1 | VACCA Michel | Team International VZW

Other related companies as Centrotherm NV: Fabory Centre | Metastore NV | Av Victor Rousseau 55/1 | VACCA Michel | Team International VZW

Centrotherm NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRUGGE, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrotherm NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03252471923. Het bedrijf Centrotherm NV bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK BLAUWE TOREN,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 423,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Centrotherm NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrotherm NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrotherm NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrotherm NV, openstaande posities, locatie van Centrotherm NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centrotherm NV is a company, that was registered 2003 in BRUGGE region, Belgium. Full name of company is Centrotherm NV, company assigned to the tax number BE03252471923. The company Centrotherm NV is located at the address: INDUSTRIEPARK BLAUWE TOREN,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 423,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Centrotherm NV were not found.
The main activity of Centrotherm NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrotherm NV is not available. You also can look at reviews of Centrotherm NV, open positions, location of Centrotherm NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrotherm NV, BRUGGE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrotherm NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrotherm NV, BRUGGE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrotherm NV, employees, financial statistics.