D H K PLASTICS SA

Contactgegevens D H K PLASTICS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D H K PLASTICS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D H K PLASTICS SA

Regio (region): Châtelet (Châtelineau), België

Adres (address): Rue de la Wallonie 3,6200, België

Telefoon (phone): 071 24 33 50 071 24 33 50

Fax (fax): 071 24 33 55 071 24 33 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D H K PLASTICS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D H K PLASTICS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D H K PLASTICS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D H K PLASTICS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D H K PLASTICS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D H K PLASTICS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D H K PLASTICS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D H K PLASTICS SA
Products information D H K PLASTICS SA

BTW identificatienummer (tax): BE02790222167
Ondernemingsnummer: 1285919189
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in D H K PLASTICS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D H K PLASTICS SA
(Get full report from official database of BE for D H K PLASTICS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D H K PLASTICS SA
Addition kinds of activities for D H K PLASTICS SA

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
34529903. Machine toetsen | Machine keys
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
51990600. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
59129901. Drug winkels | Drug stores
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school

Werken bij D H K PLASTICS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D H K PLASTICS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D H K PLASTICS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D H K PLASTICS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

Zoek naar antwoorden van D H K PLASTICS SA in sociale netwerken
Look for responds of D H K PLASTICS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D H K PLASTICS SA. Laat een reactie achter voor D H K PLASTICS SA. D H K PLASTICS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D H K PLASTICS SA. Leave a respond for D H K PLASTICS SA. D H K PLASTICS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D H K PLASTICS SA op de google maps. Adres en contacten D H K PLASTICS SA
Location of D H K PLASTICS SA on the google maps. Address and contacts of D H K PLASTICS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come D H K PLASTICS SA D H K PLASTICS SA: SOENENS GROND-&AFBRAAKWERKEN BVBA | CORKI BVBA | MACVAN SPRL | D. Schelfhaut N.V. | Rik Van Herck

Other related companies as D H K PLASTICS SA: SOENENS GROND-&AFBRAAKWERKEN BVBA | CORKI BVBA | MACVAN SPRL | D. Schelfhaut N.V. | Rik Van Herck

D H K PLASTICS SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Châtelet (Châtelineau), België. De volledige naam van het bedrijf is D H K PLASTICS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02790222167. Het bedrijf D H K PLASTICS SA bevindt zich op het adres: Rue de la Wallonie 3,6200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in D H K PLASTICS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D H K PLASTICS SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D H K PLASTICS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D H K PLASTICS SA, openstaande posities, locatie van D H K PLASTICS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D H K PLASTICS SA is a company, that was registered 2000 in Châtelet (Châtelineau) region, Belgium. Full name of company is D H K PLASTICS SA, company assigned to the tax number BE02790222167. The company D H K PLASTICS SA is located at the address: Rue de la Wallonie 3,6200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in D H K PLASTICS SA were not found.
The main activity of D H K PLASTICS SA is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D H K PLASTICS SA is not available. You also can look at reviews of D H K PLASTICS SA, open positions, location of D H K PLASTICS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D H K PLASTICS SA, Châtelet (Châtelineau): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D H K PLASTICS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D H K PLASTICS SA, Châtelet (Châtelineau): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D H K PLASTICS SA, employees, financial statistics.