Service Residentie Hof ter Linden

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Service Residentie Hof ter Linden
Private companiesTransportation Equipment • Service Residentie Hof ter Linden

Contactgegevens Service Residentie Hof ter Linden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Service Residentie Hof ter Linden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Service Residentie Hof ter Linden

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Koestraat 47,9940, België

Telefoon (phone): 09 254 19 11 09 254 19 11

Fax (fax): +32 (53) 785-90-36 +32 (53) 785-90-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Service Residentie Hof ter Linden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Service Residentie Hof ter Linden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Service Residentie Hof ter Linden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Service Residentie Hof ter Linden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Service Residentie Hof ter Linden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Service Residentie Hof ter Linden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Service Residentie Hof ter Linden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Service Residentie Hof ter Linden
Products information Service Residentie Hof ter Linden

BTW identificatienummer (tax): BE07206451416
Ondernemingsnummer: 6676635742
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Service Residentie Hof ter Linden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Service Residentie Hof ter Linden
(Get full report from official database of BE for Service Residentie Hof ter Linden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Service Residentie Hof ter Linden
Addition kinds of activities for Service Residentie Hof ter Linden

23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
75320100. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services

Werken bij Service Residentie Hof ter Linden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Service Residentie Hof ter Linden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Service Residentie Hof ter Linden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Service Residentie Hof ter Linden. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

Zoek naar antwoorden van Service Residentie Hof ter Linden in sociale netwerken
Look for responds of Service Residentie Hof ter Linden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Service Residentie Hof ter Linden. Laat een reactie achter voor Service Residentie Hof ter Linden. Service Residentie Hof ter Linden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Service Residentie Hof ter Linden. Leave a respond for Service Residentie Hof ter Linden. Service Residentie Hof ter Linden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Service Residentie Hof ter Linden op de google maps. Adres en contacten Service Residentie Hof ter Linden
Location of Service Residentie Hof ter Linden on the google maps. Address and contacts of Service Residentie Hof ter Linden

Andere gerelateerde bedrijven als come Service Residentie Hof ter Linden Service Residentie Hof ter Linden: WILLY BRAILLARD SA | de CROMBRUGGHE & PARTNERS NV | MAGIX STUDIO | Baens Afwerkingsbedrijf NV | Schiffeleers Glas NV

Other related companies as Service Residentie Hof ter Linden: WILLY BRAILLARD SA | de CROMBRUGGHE & PARTNERS NV | MAGIX STUDIO | Baens Afwerkingsbedrijf NV | Schiffeleers Glas NV

Service Residentie Hof ter Linden is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is Service Residentie Hof ter Linden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07206451416. Het bedrijf Service Residentie Hof ter Linden bevindt zich op het adres: Koestraat 47,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Service Residentie Hof ter Linden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Service Residentie Hof ter Linden is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Service Residentie Hof ter Linden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Service Residentie Hof ter Linden, openstaande posities, locatie van Service Residentie Hof ter Linden op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Service Residentie Hof ter Linden is a company, that was registered 2017 in Evergem region, Belgium. Full name of company is Service Residentie Hof ter Linden, company assigned to the tax number BE07206451416. The company Service Residentie Hof ter Linden is located at the address: Koestraat 47,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Service Residentie Hof ter Linden were not found.
The main activity of Service Residentie Hof ter Linden is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Service Residentie Hof ter Linden is not available. You also can look at reviews of Service Residentie Hof ter Linden, open positions, location of Service Residentie Hof ter Linden on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Service Residentie Hof ter Linden, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Service Residentie Hof ter Linden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Service Residentie Hof ter Linden, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Service Residentie Hof ter Linden, employees, financial statistics.