Résidence du Peuplier SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Résidence du Peuplier SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • Résidence du Peuplier SA

Contactgegevens Résidence du Peuplier SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Résidence du Peuplier SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Résidence du Peuplier SA

Regio (region): Ittre (Haut-Ittre), België

Adres (address): Chaussée de Nivelles 3,1461, België

Telefoon (phone): 02 366 92 55; 02 367 24 40 02 366 92 55; 02 367 24 40

Fax (fax): 02 366 43 70 02 366 43 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Résidence du Peuplier SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Résidence du Peuplier SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Résidence du Peuplier SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Résidence du Peuplier SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Résidence du Peuplier SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Résidence du Peuplier SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Résidence du Peuplier SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Résidence du Peuplier SA
Products information Résidence du Peuplier SA

BTW identificatienummer (tax): BE04956726074
Ondernemingsnummer: 2977813720
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Résidence du Peuplier SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Résidence du Peuplier SA
(Get full report from official database of BE for Résidence du Peuplier SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Résidence du Peuplier SA
Addition kinds of activities for Résidence du Peuplier SA

308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
39999951. fluitjes | Whistles
51590203. Mules | Mules

Werken bij Résidence du Peuplier SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Résidence du Peuplier SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Résidence du Peuplier SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Résidence du Peuplier SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Résidence du Peuplier SA in sociale netwerken
Look for responds of Résidence du Peuplier SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Résidence du Peuplier SA. Laat een reactie achter voor Résidence du Peuplier SA. Résidence du Peuplier SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Résidence du Peuplier SA. Leave a respond for Résidence du Peuplier SA. Résidence du Peuplier SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Résidence du Peuplier SA op de google maps. Adres en contacten Résidence du Peuplier SA
Location of Résidence du Peuplier SA on the google maps. Address and contacts of Résidence du Peuplier SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Résidence du Peuplier SA Résidence du Peuplier SA: BEE | Betteravier (Le) | STUDIO MOLIERE | VERLINDEN ERIK BVBA | KIK Informatics B.V.B.A.

Other related companies as Résidence du Peuplier SA: BEE | Betteravier (Le) | STUDIO MOLIERE | VERLINDEN ERIK BVBA | KIK Informatics B.V.B.A.

Résidence du Peuplier SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Ittre (Haut-Ittre), België. De volledige naam van het bedrijf is Résidence du Peuplier SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04956726074. Het bedrijf Résidence du Peuplier SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Nivelles 3,1461. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Résidence du Peuplier SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Résidence du Peuplier SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Résidence du Peuplier SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Résidence du Peuplier SA, openstaande posities, locatie van Résidence du Peuplier SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Résidence du Peuplier SA is a company, that was registered 2008 in Ittre (Haut-Ittre) region, Belgium. Full name of company is Résidence du Peuplier SA, company assigned to the tax number BE04956726074. The company Résidence du Peuplier SA is located at the address: Chaussée de Nivelles 3,1461. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Résidence du Peuplier SA were not found.
The main activity of Résidence du Peuplier SA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Résidence du Peuplier SA is not available. You also can look at reviews of Résidence du Peuplier SA, open positions, location of Résidence du Peuplier SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Résidence du Peuplier SA, Ittre (Haut-Ittre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Résidence du Peuplier SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Résidence du Peuplier SA, Ittre (Haut-Ittre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Résidence du Peuplier SA, employees, financial statistics.