Résidence de la Forêt

Contactgegevens Résidence de la Forêt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Résidence de la Forêt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Résidence de la Forêt

Regio (region): TENNEVILLE, België

Adres (address): R DE LA FORET 66,6970, België

Telefoon (phone): 084 45 53 30 084 45 53 30

Fax (fax): 084 45 62 35 084 45 62 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Résidence de la Forêt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Résidence de la Forêt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Résidence de la Forêt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Résidence de la Forêt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Résidence de la Forêt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Résidence de la Forêt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Résidence de la Forêt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Résidence de la Forêt
Products information Résidence de la Forêt

BTW identificatienummer (tax): BE08032897949
Ondernemingsnummer: 3171173095
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Résidence de la Forêt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Résidence de la Forêt
(Get full report from official database of BE for Résidence de la Forêt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Résidence de la Forêt
Addition kinds of activities for Résidence de la Forêt

083101. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
142200. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
35590600. ovens | Kilns
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
50529901. Metaalconcentraten | Metallic concentrates
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij Résidence de la Forêt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Résidence de la Forêt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Résidence de la Forêt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Résidence de la Forêt. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van Résidence de la Forêt in sociale netwerken
Look for responds of Résidence de la Forêt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Résidence de la Forêt. Laat een reactie achter voor Résidence de la Forêt. Résidence de la Forêt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Résidence de la Forêt. Leave a respond for Résidence de la Forêt. Résidence de la Forêt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Résidence de la Forêt op de google maps. Adres en contacten Résidence de la Forêt
Location of Résidence de la Forêt on the google maps. Address and contacts of Résidence de la Forêt

Andere gerelateerde bedrijven als come Résidence de la Forêt Résidence de la Forêt: Broucke W | Batens Erik BVBA | JAWA INTERNATIONAL TRADING COMPANY | Kristal BVBA | Lisap NV

Other related companies as Résidence de la Forêt: Broucke W | Batens Erik BVBA | JAWA INTERNATIONAL TRADING COMPANY | Kristal BVBA | Lisap NV

Résidence de la Forêt is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio TENNEVILLE, België. De volledige naam van het bedrijf is Résidence de la Forêt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08032897949. Het bedrijf Résidence de la Forêt bevindt zich op het adres: R DE LA FORET 66,6970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Résidence de la Forêt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Résidence de la Forêt is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Résidence de la Forêt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Résidence de la Forêt, openstaande posities, locatie van Résidence de la Forêt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Résidence de la Forêt is a company, that was registered 2009 in TENNEVILLE region, Belgium. Full name of company is Résidence de la Forêt, company assigned to the tax number BE08032897949. The company Résidence de la Forêt is located at the address: R DE LA FORET 66,6970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Résidence de la Forêt were not found.
The main activity of Résidence de la Forêt is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Résidence de la Forêt is not available. You also can look at reviews of Résidence de la Forêt, open positions, location of Résidence de la Forêt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Résidence de la Forêt, TENNEVILLE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Résidence de la Forêt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Résidence de la Forêt, TENNEVILLE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Résidence de la Forêt, employees, financial statistics.