Aludan BVBA

Contactgegevens Aludan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aludan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aludan BVBA

Regio (region): Beersel (Huizingen), België

Adres (address): Guido Gezellestraat 122,1654, België

Telefoon (phone): 02 361 46 40 02 361 46 40

Fax (fax): 02 361 02 99 02 361 02 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aludan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aludan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aludan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aludan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aludan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aludan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aludan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aludan BVBA
Products information Aludan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06885375976
Ondernemingsnummer: 8349578857
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aludan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aludan BVBA
(Get full report from official database of BE for Aludan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aludan BVBA
Addition kinds of activities for Aludan BVBA

179902. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
753903. Elektrische diensten | Electrical services
14990105. Jade mijnbouw | Jade mining
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial

Werken bij Aludan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aludan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aludan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aludan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van Aludan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aludan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aludan BVBA. Laat een reactie achter voor Aludan BVBA. Aludan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aludan BVBA. Leave a respond for Aludan BVBA. Aludan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aludan BVBA op de google maps. Adres en contacten Aludan BVBA
Location of Aludan BVBA on the google maps. Address and contacts of Aludan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aludan BVBA Aludan BVBA: A.P.S. SPRL | Daewoo Car Center SA | PIXCO | Aroe SPRL | IDEOGRAM SPRL

Other related companies as Aludan BVBA: A.P.S. SPRL | Daewoo Car Center SA | PIXCO | Aroe SPRL | IDEOGRAM SPRL

Aludan BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Beersel (Huizingen), België. De volledige naam van het bedrijf is Aludan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06885375976. Het bedrijf Aludan BVBA bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 122,1654. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 845,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aludan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aludan BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aludan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aludan BVBA, openstaande posities, locatie van Aludan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aludan BVBA is a company, that was registered 1991 in Beersel (Huizingen) region, Belgium. Full name of company is Aludan BVBA, company assigned to the tax number BE06885375976. The company Aludan BVBA is located at the address: Guido Gezellestraat 122,1654. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 845,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aludan BVBA were not found.
The main activity of Aludan BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aludan BVBA is not available. You also can look at reviews of Aludan BVBA, open positions, location of Aludan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aludan BVBA, Beersel (Huizingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aludan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aludan BVBA, Beersel (Huizingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aludan BVBA, employees, financial statistics.