RESIDENCE SERVICE

Contactgegevens RESIDENCE SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENCE SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENCE SERVICE

Regio (region): ans Lyceumlaan 2, België

Adres (address): ARC PALACE,,, België

Telefoon (phone): 1180 1180

Fax (fax): Brussel (Ukkel) Brussel (Ukkel)

E-Mail: 02 375 14 79

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENCE SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENCE SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENCE SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENCE SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENCE SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENCE SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENCE SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENCE SERVICE
Products information RESIDENCE SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02097534179
Ondernemingsnummer: 1215057373
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in RESIDENCE SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENCE SERVICE
(Get full report from official database of BE for RESIDENCE SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENCE SERVICE
Addition kinds of activities for RESIDENCE SERVICE

3429. Hardware, nec | Hardware, nec
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
50829903. Voorladers | Front end loaders

Werken bij RESIDENCE SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENCE SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENCE SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENCE SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van RESIDENCE SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENCE SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENCE SERVICE. Laat een reactie achter voor RESIDENCE SERVICE. RESIDENCE SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENCE SERVICE. Leave a respond for RESIDENCE SERVICE. RESIDENCE SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENCE SERVICE op de google maps. Adres en contacten RESIDENCE SERVICE
Location of RESIDENCE SERVICE on the google maps. Address and contacts of RESIDENCE SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENCE SERVICE RESIDENCE SERVICE: Scalo | One SPRL | BMB-Europe SPRL | Club Beglium | EGON WOJCIULEWICZ

Other related companies as RESIDENCE SERVICE: Scalo | One SPRL | BMB-Europe SPRL | Club Beglium | EGON WOJCIULEWICZ

RESIDENCE SERVICE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio ans Lyceumlaan 2, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENCE SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02097534179. Het bedrijf RESIDENCE SERVICE bevindt zich op het adres: ARC PALACE,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 159,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in RESIDENCE SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENCE SERVICE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENCE SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENCE SERVICE, openstaande posities, locatie van RESIDENCE SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 02 375 14 79

RESIDENCE SERVICE is a company, that was registered 1996 in ans Lyceumlaan 2 region, Belgium. Full name of company is RESIDENCE SERVICE, company assigned to the tax number BE02097534179. The company RESIDENCE SERVICE is located at the address: ARC PALACE,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 159,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in RESIDENCE SERVICE were not found.
The main activity of RESIDENCE SERVICE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENCE SERVICE is not available. You also can look at reviews of RESIDENCE SERVICE, open positions, location of RESIDENCE SERVICE on the map. For more information, write us to email 02 375 14 79

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENCE SERVICE, ans Lyceumlaan 2: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENCE SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENCE SERVICE, ans Lyceumlaan 2: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENCE SERVICE, employees, financial statistics.