Marien Heim

Contactgegevens Marien Heim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marien Heim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marien Heim

Regio (region): Raeren, België

Adres (address): Spitalstrasse 60,4730, België

Telefoon (phone): 087 85 97 11 087 85 97 11

Fax (fax): 087 85 91 11 087 85 91 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marien Heim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marien Heim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marien Heim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marien Heim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marien Heim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marien Heim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marien Heim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marien Heim
Products information Marien Heim

BTW identificatienummer (tax): BE03707031250
Ondernemingsnummer: 7118011474
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Marien Heim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marien Heim
(Get full report from official database of BE for Marien Heim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marien Heim
Addition kinds of activities for Marien Heim

162999. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
565100. Familie kleding winkels | Family clothing stores
731302. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
38230404. Controllers, voor procesvariabelen, alle typen | Controllers, for process variables, all types
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies
86610111. Kerk van Christus | Church of christ

Werken bij Marien Heim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marien Heim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marien Heim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marien Heim. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

Zoek naar antwoorden van Marien Heim in sociale netwerken
Look for responds of Marien Heim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marien Heim. Laat een reactie achter voor Marien Heim. Marien Heim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marien Heim. Leave a respond for Marien Heim. Marien Heim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marien Heim op de google maps. Adres en contacten Marien Heim
Location of Marien Heim on the google maps. Address and contacts of Marien Heim

Andere gerelateerde bedrijven als come Marien Heim Marien Heim: De Doncker L | Ermo Benelux | Ability Design | Mova N.V. | Theuns H. & Zonen B.V.B.A.

Other related companies as Marien Heim: De Doncker L | Ermo Benelux | Ability Design | Mova N.V. | Theuns H. & Zonen B.V.B.A.

Marien Heim is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Raeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Marien Heim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03707031250. Het bedrijf Marien Heim bevindt zich op het adres: Spitalstrasse 60,4730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Marien Heim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marien Heim is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marien Heim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marien Heim, openstaande posities, locatie van Marien Heim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marien Heim is a company, that was registered 2018 in Raeren region, Belgium. Full name of company is Marien Heim, company assigned to the tax number BE03707031250. The company Marien Heim is located at the address: Spitalstrasse 60,4730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Marien Heim were not found.
The main activity of Marien Heim is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marien Heim is not available. You also can look at reviews of Marien Heim, open positions, location of Marien Heim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marien Heim, Raeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marien Heim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marien Heim, Raeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marien Heim, employees, financial statistics.