Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA

Contactgegevens Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Derbystraat 40,9051, België

Telefoon (phone): 09 243 98 30 09 243 98 30

Fax (fax): +32 (16) 483-51-20 +32 (16) 483-51-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA
Products information Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01020874023
Ondernemingsnummer: 1597381591
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA
(Get full report from official database of BE for Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA
Addition kinds of activities for Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA

271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
28340200. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
73891307. Paralegal service | Paralegal service

Werken bij Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Laat een reactie achter voor Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Leave a respond for Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA. Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA op de google maps. Adres en contacten Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA
Location of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA on the google maps. Address and contacts of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA: Devocom NV | Rudinox BVBA | STUDIO-D PRODUCTIONS BVBA | TheWoutersOnline | tim-edgar.com

Other related companies as Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA: Devocom NV | Rudinox BVBA | STUDIO-D PRODUCTIONS BVBA | TheWoutersOnline | tim-edgar.com

Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020874023. Het bedrijf Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA bevindt zich op het adres: Derbystraat 40,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, openstaande posities, locatie van Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA is a company, that was registered 1999 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, company assigned to the tax number BE01020874023. The company Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA is located at the address: Derbystraat 40,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA were not found.
The main activity of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA is not available. You also can look at reviews of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, open positions, location of Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lindenhof Care-Off Restel Flats BVBA, employees, financial statistics.