LE VAL BRUNEHAUT

Contactgegevens LE VAL BRUNEHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE VAL BRUNEHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE VAL BRUNEHAUT

Regio (region): Brunehaut (Hollain), België

Adres (address): Rue de Rongy 10,7620, België

Telefoon (phone): 069 34 46 55 069 34 46 55

Fax (fax): 069 34 64 84 069 34 64 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE VAL BRUNEHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE VAL BRUNEHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE VAL BRUNEHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE VAL BRUNEHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE VAL BRUNEHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE VAL BRUNEHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE VAL BRUNEHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE VAL BRUNEHAUT
Products information LE VAL BRUNEHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE01983276367
Ondernemingsnummer: 9925018310
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LE VAL BRUNEHAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE VAL BRUNEHAUT
(Get full report from official database of BE for LE VAL BRUNEHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE VAL BRUNEHAUT
Addition kinds of activities for LE VAL BRUNEHAUT

23290208. Melton jassen: mannen, jongeren en jongens | Melton jackets: men's, youths', and boys'
23990503. Hoeden, met de hand gehaakt | Hats, hand crocheted
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated
37140118. Mufflers (uitlaat), motorvoertuig | Mufflers (exhaust), motor vehicle
50850104. Dozen, kratten, enz., Andere dan papier | Boxes, crates, etc., other than paper
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij LE VAL BRUNEHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE VAL BRUNEHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE VAL BRUNEHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE VAL BRUNEHAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van LE VAL BRUNEHAUT in sociale netwerken
Look for responds of LE VAL BRUNEHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE VAL BRUNEHAUT. Laat een reactie achter voor LE VAL BRUNEHAUT. LE VAL BRUNEHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE VAL BRUNEHAUT. Leave a respond for LE VAL BRUNEHAUT. LE VAL BRUNEHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE VAL BRUNEHAUT op de google maps. Adres en contacten LE VAL BRUNEHAUT
Location of LE VAL BRUNEHAUT on the google maps. Address and contacts of LE VAL BRUNEHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LE VAL BRUNEHAUT LE VAL BRUNEHAUT: X-Manz | ABAR N.V. | Lemince S.P.R.L. | DOJO ZEN BRUXELLES ASBL | Atelier

Other related companies as LE VAL BRUNEHAUT: X-Manz | ABAR N.V. | Lemince S.P.R.L. | DOJO ZEN BRUXELLES ASBL | Atelier

LE VAL BRUNEHAUT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brunehaut (Hollain), België. De volledige naam van het bedrijf is LE VAL BRUNEHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01983276367. Het bedrijf LE VAL BRUNEHAUT bevindt zich op het adres: Rue de Rongy 10,7620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LE VAL BRUNEHAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE VAL BRUNEHAUT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE VAL BRUNEHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE VAL BRUNEHAUT, openstaande posities, locatie van LE VAL BRUNEHAUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LE VAL BRUNEHAUT is a company, that was registered 2010 in Brunehaut (Hollain) region, Belgium. Full name of company is LE VAL BRUNEHAUT, company assigned to the tax number BE01983276367. The company LE VAL BRUNEHAUT is located at the address: Rue de Rongy 10,7620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LE VAL BRUNEHAUT were not found.
The main activity of LE VAL BRUNEHAUT is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE VAL BRUNEHAUT is not available. You also can look at reviews of LE VAL BRUNEHAUT, open positions, location of LE VAL BRUNEHAUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE VAL BRUNEHAUT, Brunehaut (Hollain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE VAL BRUNEHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE VAL BRUNEHAUT, Brunehaut (Hollain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE VAL BRUNEHAUT, employees, financial statistics.