BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW

Contactgegevens BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW

Regio (region): Herent, België

Adres (address): Wilselsesteenweg 70,3020, België

Telefoon (phone): 016 21 96 11 016 21 96 11

Fax (fax): 016 21 96 00 016 21 96 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW
Products information BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW
(Get full report from official database of BE for BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW
Addition kinds of activities for BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
25140200. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
57229902. Keuken, compleet (wastafels, kasten, enz.) | Kitchens, complete (sinks, cabinets, etc.)

Werken bij BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW in sociale netwerken
Look for responds of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. Laat een reactie achter voor BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. Leave a respond for BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW. BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW op de google maps. Adres en contacten BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW
Location of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW on the google maps. Address and contacts of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW: D & A Pool Technics | A.C.M. Urbano | BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS | Tradewinds BVBA | Clofis N.V.

Other related companies as BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW: D & A Pool Technics | A.C.M. Urbano | BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS | Tradewinds BVBA | Clofis N.V.

BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Herent, België. De volledige naam van het bedrijf is BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW bevindt zich op het adres: Wilselsesteenweg 70,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, openstaande posities, locatie van BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW is a company, that was registered 2015 in Herent region, Belgium. Full name of company is BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, company assigned to the tax number BE08598419189. The company BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW is located at the address: Wilselsesteenweg 70,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW were not found.
The main activity of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW is not available. You also can look at reviews of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, open positions, location of BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, Herent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, Herent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BETLEHEM / FAC SIMILITER VZW, employees, financial statistics.