BART JAN RESIDENTIE

Contactgegevens BART JAN RESIDENTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART JAN RESIDENTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART JAN RESIDENTIE

Regio (region): Oudenaarde, België

Adres (address): Meersbloem-Leupegem 50,9700, België

Telefoon (phone): 055 31 66 28 055 31 66 28

Fax (fax): +32 (68) 644-78-23 +32 (68) 644-78-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART JAN RESIDENTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART JAN RESIDENTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART JAN RESIDENTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART JAN RESIDENTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART JAN RESIDENTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART JAN RESIDENTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART JAN RESIDENTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART JAN RESIDENTIE
Products information BART JAN RESIDENTIE

BTW identificatienummer (tax): BE01911315917
Ondernemingsnummer: 2516387939
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BART JAN RESIDENTIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART JAN RESIDENTIE
(Get full report from official database of BE for BART JAN RESIDENTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART JAN RESIDENTIE
Addition kinds of activities for BART JAN RESIDENTIE

242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
251902. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
33990104. Plak, metaal | Paste, metal
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
51690700. Chemische additieven | Chemical additives
70110100. motels | Motels

Werken bij BART JAN RESIDENTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART JAN RESIDENTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART JAN RESIDENTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART JAN RESIDENTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van BART JAN RESIDENTIE in sociale netwerken
Look for responds of BART JAN RESIDENTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART JAN RESIDENTIE. Laat een reactie achter voor BART JAN RESIDENTIE. BART JAN RESIDENTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART JAN RESIDENTIE. Leave a respond for BART JAN RESIDENTIE. BART JAN RESIDENTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART JAN RESIDENTIE op de google maps. Adres en contacten BART JAN RESIDENTIE
Location of BART JAN RESIDENTIE on the google maps. Address and contacts of BART JAN RESIDENTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BART JAN RESIDENTIE BART JAN RESIDENTIE: AIBV NV KEURINGSSTATION | Mees & De Kerf BVBA | Atelier Pol-Claude Coussement | Parduyns S.A. | groep g

Other related companies as BART JAN RESIDENTIE: AIBV NV KEURINGSSTATION | Mees & De Kerf BVBA | Atelier Pol-Claude Coussement | Parduyns S.A. | groep g

BART JAN RESIDENTIE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Oudenaarde, België. De volledige naam van het bedrijf is BART JAN RESIDENTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01911315917. Het bedrijf BART JAN RESIDENTIE bevindt zich op het adres: Meersbloem-Leupegem 50,9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BART JAN RESIDENTIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BART JAN RESIDENTIE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART JAN RESIDENTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART JAN RESIDENTIE, openstaande posities, locatie van BART JAN RESIDENTIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BART JAN RESIDENTIE is a company, that was registered 1990 in Oudenaarde region, Belgium. Full name of company is BART JAN RESIDENTIE, company assigned to the tax number BE01911315917. The company BART JAN RESIDENTIE is located at the address: Meersbloem-Leupegem 50,9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BART JAN RESIDENTIE were not found.
The main activity of BART JAN RESIDENTIE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BART JAN RESIDENTIE is not available. You also can look at reviews of BART JAN RESIDENTIE, open positions, location of BART JAN RESIDENTIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART JAN RESIDENTIE, Oudenaarde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART JAN RESIDENTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART JAN RESIDENTIE, Oudenaarde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART JAN RESIDENTIE, employees, financial statistics.