CLEANING VANHOVE BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • CLEANING VANHOVE BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • CLEANING VANHOVE BVBA

Contactgegevens CLEANING VANHOVE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEANING VANHOVE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEANING VANHOVE BVBA

Regio (region): Zedelgem (Aartrijke), België

Adres (address): Peter Benoitstraat 5,8211, België

Telefoon (phone): 050 20 19 28 050 20 19 28

Fax (fax): +32 (55) 973-73-60 +32 (55) 973-73-60

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEANING VANHOVE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEANING VANHOVE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEANING VANHOVE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEANING VANHOVE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEANING VANHOVE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEANING VANHOVE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEANING VANHOVE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEANING VANHOVE BVBA
Products information CLEANING VANHOVE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02762207031
Ondernemingsnummer: 5065765380
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CLEANING VANHOVE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEANING VANHOVE BVBA
(Get full report from official database of BE for CLEANING VANHOVE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEANING VANHOVE BVBA
Addition kinds of activities for CLEANING VANHOVE BVBA

3083. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
35360103. Hand liften | Hand hoists
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij CLEANING VANHOVE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEANING VANHOVE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEANING VANHOVE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEANING VANHOVE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

Zoek naar antwoorden van CLEANING VANHOVE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLEANING VANHOVE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEANING VANHOVE BVBA. Laat een reactie achter voor CLEANING VANHOVE BVBA. CLEANING VANHOVE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEANING VANHOVE BVBA. Leave a respond for CLEANING VANHOVE BVBA. CLEANING VANHOVE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEANING VANHOVE BVBA op de google maps. Adres en contacten CLEANING VANHOVE BVBA
Location of CLEANING VANHOVE BVBA on the google maps. Address and contacts of CLEANING VANHOVE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEANING VANHOVE BVBA CLEANING VANHOVE BVBA: Zasco CV | Rombouts NV | Delta Link BVBA | MJR | Vlamytal BVBA

Other related companies as CLEANING VANHOVE BVBA: Zasco CV | Rombouts NV | Delta Link BVBA | MJR | Vlamytal BVBA

CLEANING VANHOVE BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zedelgem (Aartrijke), België. De volledige naam van het bedrijf is CLEANING VANHOVE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02762207031. Het bedrijf CLEANING VANHOVE BVBA bevindt zich op het adres: Peter Benoitstraat 5,8211. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CLEANING VANHOVE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEANING VANHOVE BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEANING VANHOVE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEANING VANHOVE BVBA, openstaande posities, locatie van CLEANING VANHOVE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CLEANING VANHOVE BVBA is a company, that was registered 2012 in Zedelgem (Aartrijke) region, Belgium. Full name of company is CLEANING VANHOVE BVBA, company assigned to the tax number BE02762207031. The company CLEANING VANHOVE BVBA is located at the address: Peter Benoitstraat 5,8211. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CLEANING VANHOVE BVBA were not found.
The main activity of CLEANING VANHOVE BVBA is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEANING VANHOVE BVBA is not available. You also can look at reviews of CLEANING VANHOVE BVBA, open positions, location of CLEANING VANHOVE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEANING VANHOVE BVBA, Zedelgem (Aartrijke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEANING VANHOVE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEANING VANHOVE BVBA, Zedelgem (Aartrijke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEANING VANHOVE BVBA, employees, financial statistics.