Aqua Jet Vlerick BVBA

Contactgegevens Aqua Jet Vlerick BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqua Jet Vlerick BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqua Jet Vlerick BVBA

Regio (region): Nazareth (Eke), België

Adres (address): Eedstraat 1,9810, België

Telefoon (phone): 09 385 45 29 09 385 45 29

Fax (fax): 09 385 81 42 09 385 81 42

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqua Jet Vlerick BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqua Jet Vlerick BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqua Jet Vlerick BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqua Jet Vlerick BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqua Jet Vlerick BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqua Jet Vlerick BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqua Jet Vlerick BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqua Jet Vlerick BVBA
Products information Aqua Jet Vlerick BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03508728027
Ondernemingsnummer: 9167510986
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aqua Jet Vlerick BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqua Jet Vlerick BVBA
(Get full report from official database of BE for Aqua Jet Vlerick BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqua Jet Vlerick BVBA
Addition kinds of activities for Aqua Jet Vlerick BVBA

352300. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
36410206. Lampen, verzegelde bundel | Lamps, sealed beam
39490208. Reels, vissen | Reels, fishing
51690803. hars | Rosin

Werken bij Aqua Jet Vlerick BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqua Jet Vlerick BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqua Jet Vlerick BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqua Jet Vlerick BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

Zoek naar antwoorden van Aqua Jet Vlerick BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aqua Jet Vlerick BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqua Jet Vlerick BVBA. Laat een reactie achter voor Aqua Jet Vlerick BVBA. Aqua Jet Vlerick BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqua Jet Vlerick BVBA. Leave a respond for Aqua Jet Vlerick BVBA. Aqua Jet Vlerick BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqua Jet Vlerick BVBA op de google maps. Adres en contacten Aqua Jet Vlerick BVBA
Location of Aqua Jet Vlerick BVBA on the google maps. Address and contacts of Aqua Jet Vlerick BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqua Jet Vlerick BVBA Aqua Jet Vlerick BVBA: Daneels-Wellekens | Mertens Y | Gandagas Company nv | Tool & Record Industry SPRL | Gobo NV

Other related companies as Aqua Jet Vlerick BVBA: Daneels-Wellekens | Mertens Y | Gandagas Company nv | Tool & Record Industry SPRL | Gobo NV

Aqua Jet Vlerick BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Nazareth (Eke), België. De volledige naam van het bedrijf is Aqua Jet Vlerick BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03508728027. Het bedrijf Aqua Jet Vlerick BVBA bevindt zich op het adres: Eedstraat 1,9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aqua Jet Vlerick BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aqua Jet Vlerick BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqua Jet Vlerick BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqua Jet Vlerick BVBA, openstaande posities, locatie van Aqua Jet Vlerick BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Aqua Jet Vlerick BVBA is a company, that was registered 1997 in Nazareth (Eke) region, Belgium. Full name of company is Aqua Jet Vlerick BVBA, company assigned to the tax number BE03508728027. The company Aqua Jet Vlerick BVBA is located at the address: Eedstraat 1,9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aqua Jet Vlerick BVBA were not found.
The main activity of Aqua Jet Vlerick BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqua Jet Vlerick BVBA is not available. You also can look at reviews of Aqua Jet Vlerick BVBA, open positions, location of Aqua Jet Vlerick BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqua Jet Vlerick BVBA, Nazareth (Eke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqua Jet Vlerick BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqua Jet Vlerick BVBA, Nazareth (Eke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqua Jet Vlerick BVBA, employees, financial statistics.