BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA
Private companiesTextile Mill Products • BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA

Contactgegevens BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA

Regio (region): Brussel (Ganshoren), België

Adres (address): Gemeentestraat 36,1083, België

Telefoon (phone): 02 427 35 01 02 427 35 01

Fax (fax): 02 424 04 35 02 424 04 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA
Products information BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06014709472
Ondernemingsnummer: 2115386962
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA
(Get full report from official database of BE for BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA
Addition kinds of activities for BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA

594107. Team sportuitrusting | Team sports equipment
14750000. Fosfaat steen | Phosphate rock
22110610. Tapestry stoffen, katoen | Tapestry fabrics, cotton
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
50910702. kano's | Canoes
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage

Werken bij BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

Zoek naar antwoorden van BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. Laat een reactie achter voor BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. Leave a respond for BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA. BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA op de google maps. Adres en contacten BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA
Location of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA on the google maps. Address and contacts of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA: Geldof Metaalconstructie NV | Mano NV | ALTO-LONGIN SERVICES | HEREMANS KEUKENS | Manuel Baptista

Other related companies as BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA: Geldof Metaalconstructie NV | Mano NV | ALTO-LONGIN SERVICES | HEREMANS KEUKENS | Manuel Baptista

BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Ganshoren), België. De volledige naam van het bedrijf is BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06014709472. Het bedrijf BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA bevindt zich op het adres: Gemeentestraat 36,1083. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, openstaande posities, locatie van BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA is a company, that was registered 2001 in Brussel (Ganshoren) region, Belgium. Full name of company is BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, company assigned to the tax number BE06014709472. The company BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA is located at the address: Gemeentestraat 36,1083. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA were not found.
The main activity of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA is not available. You also can look at reviews of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, open positions, location of BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, Brussel (Ganshoren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, Brussel (Ganshoren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEMDEN'S RUBBER PRODUCTS BVBA, employees, financial statistics.