Iduna Health & Wellness

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Iduna Health & Wellness
Private companiesFood and Kindred Products • Iduna Health & Wellness

Contactgegevens Iduna Health & Wellness: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Iduna Health & Wellness: address, phone, fax, email, website, opening hours

Iduna Health & Wellness

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Neerhofstraat 14,9050, België

Telefoon (phone): 09 231 66 30; 0496 43 21 29 09 231 66 30; 0496 43 21 29

Fax (fax): +32 (65) 214-58-34 +32 (65) 214-58-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Iduna Health & Wellness: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Iduna Health & Wellness"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Iduna Health & Wellness"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Iduna Health & Wellness, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Iduna Health & Wellness. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Iduna Health & Wellness, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Iduna Health & Wellness. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Iduna Health & Wellness
Products information Iduna Health & Wellness

BTW identificatienummer (tax): BE03645507812
Ondernemingsnummer: 7654144287
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Iduna Health & Wellness zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Iduna Health & Wellness
(Get full report from official database of BE for Iduna Health & Wellness)

Aanvulling soorten activiteiten voor Iduna Health & Wellness
Addition kinds of activities for Iduna Health & Wellness

245299. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
26720101. Kondensatorpapier: gemaakt van gekochte papier | Condenser paper: made from purchased paper
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
44120000. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight

Werken bij Iduna Health & Wellness: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Iduna Health & Wellness: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Iduna Health & Wellness. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Iduna Health & Wellness. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Iduna Health & Wellness in sociale netwerken
Look for responds of Iduna Health & Wellness in social networks

Lees alle opmerkingen voor Iduna Health & Wellness. Laat een reactie achter voor Iduna Health & Wellness. Iduna Health & Wellness bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Iduna Health & Wellness. Leave a respond for Iduna Health & Wellness. Iduna Health & Wellness on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Iduna Health & Wellness op de google maps. Adres en contacten Iduna Health & Wellness
Location of Iduna Health & Wellness on the google maps. Address and contacts of Iduna Health & Wellness

Andere gerelateerde bedrijven als come Iduna Health & Wellness Iduna Health & Wellness: INDUSTRIAL VANHOUTTE BVBA | Colin et Fils S.A. | Graton Editeur SA | PETROBRAS - Petroleo Brasileiro | RAT Belgium

Other related companies as Iduna Health & Wellness: INDUSTRIAL VANHOUTTE BVBA | Colin et Fils S.A. | Graton Editeur SA | PETROBRAS - Petroleo Brasileiro | RAT Belgium

Iduna Health & Wellness is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is Iduna Health & Wellness, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03645507812. Het bedrijf Iduna Health & Wellness bevindt zich op het adres: Neerhofstraat 14,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Iduna Health & Wellness zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Iduna Health & Wellness is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Iduna Health & Wellness is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Iduna Health & Wellness, openstaande posities, locatie van Iduna Health & Wellness op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Iduna Health & Wellness is a company, that was registered 2015 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is Iduna Health & Wellness, company assigned to the tax number BE03645507812. The company Iduna Health & Wellness is located at the address: Neerhofstraat 14,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Iduna Health & Wellness were not found.
The main activity of Iduna Health & Wellness is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Iduna Health & Wellness is not available. You also can look at reviews of Iduna Health & Wellness, open positions, location of Iduna Health & Wellness on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Iduna Health & Wellness, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Iduna Health & Wellness, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Iduna Health & Wellness, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Iduna Health & Wellness, employees, financial statistics.