AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV
Private companiesAgricultural Services • AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV

Contactgegevens AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Smallandlaan 21,2660, België

Telefoon (phone): 03 821 04 04 03 821 04 04

Fax (fax): 03 821 04 00 03 821 04 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV
Products information AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07984283447
Ondernemingsnummer: 7612670898
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV
(Get full report from official database of BE for AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV
Addition kinds of activities for AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV

5013. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government
94410403. Administratie van sociale en mannelijke programma's, provincie overheid | Administration of social and manpower programs, county government

Werken bij AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

 • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

 • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

 • chauffeur CE (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

 • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

 • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV in sociale netwerken
Look for responds of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. Laat een reactie achter voor AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. Leave a respond for AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV. AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV op de google maps. Adres en contacten AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV
Location of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV on the google maps. Address and contacts of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV: Beka-Lube NV | El Pozo | Fernand Michel Transports S.A. | MARISHONE, DIE | Merksemse Autorijschool NV

Other related companies as AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV: Beka-Lube NV | El Pozo | Fernand Michel Transports S.A. | MARISHONE, DIE | Merksemse Autorijschool NV

AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07984283447. Het bedrijf AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV bevindt zich op het adres: Smallandlaan 21,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, openstaande posities, locatie van AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV is a company, that was registered 1986 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, company assigned to the tax number BE07984283447. The company AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV is located at the address: Smallandlaan 21,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV were not found.
The main activity of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV is not available. You also can look at reviews of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, open positions, location of AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANDRIJVINGEN RAMAEKERS NV, employees, financial statistics.