Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL

Contactgegevens Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Adres (address): Rue des Bâtisseurs 2 Bus 2,1348, België

Telefoon (phone): 010 45 19 87 010 45 19 87

Fax (fax): +32 (56) 177-79-92 +32 (56) 177-79-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL
Products information Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07413818359
Ondernemingsnummer: 1816009521
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL
(Get full report from official database of BE for Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL
Addition kinds of activities for Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL

3479. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
35690401. Gasgeneratoren | Gas generators
42210100. Lift opslag | Elevator storage
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership

Werken bij Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

Zoek naar antwoorden van Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Laat een reactie achter voor Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Leave a respond for Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL. Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL op de google maps. Adres en contacten Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL
Location of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL on the google maps. Address and contacts of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL: HOTEL ROYAL WINDSOR | Reverberi | Olympia NV | Mapré Belgium S.A. | Thomas Peter Nysten

Other related companies as Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL: HOTEL ROYAL WINDSOR | Reverberi | Olympia NV | Mapré Belgium S.A. | Thomas Peter Nysten

Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België. De volledige naam van het bedrijf is Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07413818359. Het bedrijf Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Bâtisseurs 2 Bus 2,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, openstaande posities, locatie van Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL is a company, that was registered 1988 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve) region, Belgium. Full name of company is Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, company assigned to the tax number BE07413818359. The company Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL is located at the address: Rue des Bâtisseurs 2 Bus 2,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL were not found.
The main activity of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL is not available. You also can look at reviews of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, open positions, location of Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecole Belge d'Eutonie Gerda Alexander ASBL, employees, financial statistics.