Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL
Private companiesMetal Mining • Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL

Contactgegevens Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Pannenhuisstraat 9,1090, België

Telefoon (phone): 02 331 22 00 02 331 22 00

Fax (fax): 02 331 63 95 02 331 63 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL
Products information Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07388000488
Ondernemingsnummer: 3005279541
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL
(Get full report from official database of BE for Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL
Addition kinds of activities for Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL

22980207. Twine, nec | Twine, nec
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
26210406. Printpapier | Printing paper
26210910. Kraft schildpapier | Kraft sheathing paper
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
36340500. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers

Werken bij Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

Zoek naar antwoorden van Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Laat een reactie achter voor Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Leave a respond for Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL. Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL op de google maps. Adres en contacten Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL
Location of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL on the google maps. Address and contacts of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL: SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA | Foucart Joffrey | CASTELEIN | BORCEUX OLIVIER | Verhoeven N.V.

Other related companies as Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL: SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA | Foucart Joffrey | CASTELEIN | BORCEUX OLIVIER | Verhoeven N.V.

Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07388000488. Het bedrijf Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL bevindt zich op het adres: Pannenhuisstraat 9,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, openstaande posities, locatie van Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL is a company, that was registered 1996 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, company assigned to the tax number BE07388000488. The company Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL is located at the address: Pannenhuisstraat 9,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL were not found.
The main activity of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL is not available. You also can look at reviews of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, open positions, location of Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dessert Artisanal (Le) D-Gel SPRL, employees, financial statistics.