ALGOET IJSCREATIES

Contactgegevens ALGOET IJSCREATIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGOET IJSCREATIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGOET IJSCREATIES

Regio (region): Roeselare (Oekene), België

Adres (address): Sint-Eloois-Winkelsestraat 34C,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 80 50 051 20 80 50

Fax (fax): 051 20 80 50 051 20 80 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGOET IJSCREATIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGOET IJSCREATIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGOET IJSCREATIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGOET IJSCREATIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGOET IJSCREATIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGOET IJSCREATIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGOET IJSCREATIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGOET IJSCREATIES
Products information ALGOET IJSCREATIES

BTW identificatienummer (tax): BE05457153320
Ondernemingsnummer: 9224090576
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALGOET IJSCREATIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGOET IJSCREATIES
(Get full report from official database of BE for ALGOET IJSCREATIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGOET IJSCREATIES
Addition kinds of activities for ALGOET IJSCREATIES

569903. Sportkleding | Sports apparel
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
22829905. Garen gooien | Throwing yarn
44910204. Waterfront terminal operatie | Waterfront terminal operation
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel

Werken bij ALGOET IJSCREATIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGOET IJSCREATIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGOET IJSCREATIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGOET IJSCREATIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Poetshulp met dienstencheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE VORSELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio Vorselaar, Grobbendonk, Pulle, Lille,...

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van ALGOET IJSCREATIES in sociale netwerken
Look for responds of ALGOET IJSCREATIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGOET IJSCREATIES. Laat een reactie achter voor ALGOET IJSCREATIES. ALGOET IJSCREATIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGOET IJSCREATIES. Leave a respond for ALGOET IJSCREATIES. ALGOET IJSCREATIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGOET IJSCREATIES op de google maps. Adres en contacten ALGOET IJSCREATIES
Location of ALGOET IJSCREATIES on the google maps. Address and contacts of ALGOET IJSCREATIES

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGOET IJSCREATIES ALGOET IJSCREATIES: Vision Control Application SA | Fol Light and Sound | Schurend Scharniertje ('t) | Dumoulin NV | Vlastrov Vzw

Other related companies as ALGOET IJSCREATIES: Vision Control Application SA | Fol Light and Sound | Schurend Scharniertje ('t) | Dumoulin NV | Vlastrov Vzw

ALGOET IJSCREATIES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Roeselare (Oekene), België. De volledige naam van het bedrijf is ALGOET IJSCREATIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457153320. Het bedrijf ALGOET IJSCREATIES bevindt zich op het adres: Sint-Eloois-Winkelsestraat 34C,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALGOET IJSCREATIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGOET IJSCREATIES is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGOET IJSCREATIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGOET IJSCREATIES, openstaande posities, locatie van ALGOET IJSCREATIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGOET IJSCREATIES is a company, that was registered 2016 in Roeselare (Oekene) region, Belgium. Full name of company is ALGOET IJSCREATIES, company assigned to the tax number BE05457153320. The company ALGOET IJSCREATIES is located at the address: Sint-Eloois-Winkelsestraat 34C,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALGOET IJSCREATIES were not found.
The main activity of ALGOET IJSCREATIES is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGOET IJSCREATIES is not available. You also can look at reviews of ALGOET IJSCREATIES, open positions, location of ALGOET IJSCREATIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGOET IJSCREATIES, Roeselare (Oekene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGOET IJSCREATIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGOET IJSCREATIES, Roeselare (Oekene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGOET IJSCREATIES, employees, financial statistics.