Alpha Châssis SPRL

Contactgegevens Alpha Châssis SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha Châssis SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha Châssis SPRL

Regio (region): Beyne-Heusay (Queue-du-Bois), België

Adres (address): Rue des Faweux 1,4610, België

Telefoon (phone): 04 367 21 03; 0475 58 98 42 04 367 21 03; 0475 58 98 42

Fax (fax): 04 367 20 36 04 367 20 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha Châssis SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha Châssis SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha Châssis SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha Châssis SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha Châssis SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha Châssis SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha Châssis SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha Châssis SPRL
Products information Alpha Châssis SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01855834960
Ondernemingsnummer: 7178436279
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alpha Châssis SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha Châssis SPRL
(Get full report from official database of BE for Alpha Châssis SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha Châssis SPRL
Addition kinds of activities for Alpha Châssis SPRL

565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
34960111. Screening, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Screening, woven wire: made from purchased wire
38220305. Thermokoppels, vacuüm: glas | Thermocouples, vacuum: glass

Werken bij Alpha Châssis SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha Châssis SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha Châssis SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha Châssis SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van Alpha Châssis SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Alpha Châssis SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha Châssis SPRL. Laat een reactie achter voor Alpha Châssis SPRL. Alpha Châssis SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha Châssis SPRL. Leave a respond for Alpha Châssis SPRL. Alpha Châssis SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha Châssis SPRL op de google maps. Adres en contacten Alpha Châssis SPRL
Location of Alpha Châssis SPRL on the google maps. Address and contacts of Alpha Châssis SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha Châssis SPRL Alpha Châssis SPRL: Osiris | Gemeenschapsonderwijs Herzele & KTA | Goffinet J-M | Michiel Hellyn en Zoon B.V.B.A. | Berkeley International

Other related companies as Alpha Châssis SPRL: Osiris | Gemeenschapsonderwijs Herzele & KTA | Goffinet J-M | Michiel Hellyn en Zoon B.V.B.A. | Berkeley International

Alpha Châssis SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Beyne-Heusay (Queue-du-Bois), België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha Châssis SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01855834960. Het bedrijf Alpha Châssis SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Faweux 1,4610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alpha Châssis SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpha Châssis SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha Châssis SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha Châssis SPRL, openstaande posities, locatie van Alpha Châssis SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha Châssis SPRL is a company, that was registered 2012 in Beyne-Heusay (Queue-du-Bois) region, Belgium. Full name of company is Alpha Châssis SPRL, company assigned to the tax number BE01855834960. The company Alpha Châssis SPRL is located at the address: Rue des Faweux 1,4610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alpha Châssis SPRL were not found.
The main activity of Alpha Châssis SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha Châssis SPRL is not available. You also can look at reviews of Alpha Châssis SPRL, open positions, location of Alpha Châssis SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha Châssis SPRL, Beyne-Heusay (Queue-du-Bois): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha Châssis SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha Châssis SPRL, Beyne-Heusay (Queue-du-Bois): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha Châssis SPRL, employees, financial statistics.