ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Private companiesMotor Freight Transportation • ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Contactgegevens ALL-DECOR bvba/BERTELS L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL-DECOR bvba/BERTELS L: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Duffelsesteenweg 137,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 56 32 03 457 56 32

Fax (fax): 03 458 42 58 03 458 42 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL-DECOR bvba/BERTELS L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL-DECOR bvba/BERTELS L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL-DECOR bvba/BERTELS L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL-DECOR bvba/BERTELS L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Products information ALL-DECOR bvba/BERTELS L

BTW identificatienummer (tax): BE06363525390
Ondernemingsnummer: 7111419677
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALL-DECOR bvba/BERTELS L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L
(Get full report from official database of BE for ALL-DECOR bvba/BERTELS L)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Addition kinds of activities for ALL-DECOR bvba/BERTELS L

733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
17710301. Blacktop (asfalt) werk | Blacktop (asphalt) work
36439906. Trolley line materiaal, overhead | Trolley line material, overhead
50320602. Kalksteen | Limestone
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops

Werken bij ALL-DECOR bvba/BERTELS L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL-DECOR bvba/BERTELS L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van ALL-DECOR bvba/BERTELS L in sociale netwerken
Look for responds of ALL-DECOR bvba/BERTELS L in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Laat een reactie achter voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. ALL-DECOR bvba/BERTELS L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Leave a respond for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. ALL-DECOR bvba/BERTELS L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL-DECOR bvba/BERTELS L op de google maps. Adres en contacten ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Location of ALL-DECOR bvba/BERTELS L on the google maps. Address and contacts of ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL-DECOR bvba/BERTELS L ALL-DECOR bvba/BERTELS L: Autobussen De Reys NV | Moza X | Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL | Tele Action | Fleet Logistics Belgium

Other related companies as ALL-DECOR bvba/BERTELS L: Autobussen De Reys NV | Moza X | Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL | Tele Action | Fleet Logistics Belgium

ALL-DECOR bvba/BERTELS L is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL-DECOR bvba/BERTELS L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06363525390. Het bedrijf ALL-DECOR bvba/BERTELS L bevindt zich op het adres: Duffelsesteenweg 137,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 731,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALL-DECOR bvba/BERTELS L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL-DECOR bvba/BERTELS L is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL-DECOR bvba/BERTELS L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL-DECOR bvba/BERTELS L, openstaande posities, locatie van ALL-DECOR bvba/BERTELS L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL-DECOR bvba/BERTELS L is a company, that was registered 2016 in Kontich region, Belgium. Full name of company is ALL-DECOR bvba/BERTELS L, company assigned to the tax number BE06363525390. The company ALL-DECOR bvba/BERTELS L is located at the address: Duffelsesteenweg 137,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 731,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALL-DECOR bvba/BERTELS L were not found.
The main activity of ALL-DECOR bvba/BERTELS L is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL-DECOR bvba/BERTELS L is not available. You also can look at reviews of ALL-DECOR bvba/BERTELS L, open positions, location of ALL-DECOR bvba/BERTELS L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL-DECOR bvba/BERTELS L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL-DECOR bvba/BERTELS L, employees, financial statistics.