Worldwide Eximport NV

Contactgegevens Worldwide Eximport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Worldwide Eximport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Worldwide Eximport NV

Regio (region): Beveren (Haasdonk), België

Adres (address): Stuurstraat 148,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 64 56; 03 780 69 80 03 775 64 56; 03 780 69 80

Fax (fax): 03 780 69 89 03 780 69 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Worldwide Eximport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Worldwide Eximport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Worldwide Eximport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Worldwide Eximport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Worldwide Eximport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Worldwide Eximport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Worldwide Eximport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Worldwide Eximport NV
Products information Worldwide Eximport NV

BTW identificatienummer (tax): BE03594970703
Ondernemingsnummer: 4237396240
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Worldwide Eximport NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Worldwide Eximport NV
(Get full report from official database of BE for Worldwide Eximport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Worldwide Eximport NV
Addition kinds of activities for Worldwide Eximport NV

355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
09130203. Kreeften, vangen van | Lobsters, catching of
17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
36290100. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
52310301. Behang | Wallpaper
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij Worldwide Eximport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Worldwide Eximport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Worldwide Eximport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Worldwide Eximport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van Worldwide Eximport NV in sociale netwerken
Look for responds of Worldwide Eximport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Worldwide Eximport NV. Laat een reactie achter voor Worldwide Eximport NV. Worldwide Eximport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Worldwide Eximport NV. Leave a respond for Worldwide Eximport NV. Worldwide Eximport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Worldwide Eximport NV op de google maps. Adres en contacten Worldwide Eximport NV
Location of Worldwide Eximport NV on the google maps. Address and contacts of Worldwide Eximport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Worldwide Eximport NV Worldwide Eximport NV: Costermans Wielersport BVBA | Van Moer Jos | Vino Sapiens | Charle & Co B.V.B.A. | Sowal 92 S.A.

Other related companies as Worldwide Eximport NV: Costermans Wielersport BVBA | Van Moer Jos | Vino Sapiens | Charle & Co B.V.B.A. | Sowal 92 S.A.

Worldwide Eximport NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Beveren (Haasdonk), België. De volledige naam van het bedrijf is Worldwide Eximport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03594970703. Het bedrijf Worldwide Eximport NV bevindt zich op het adres: Stuurstraat 148,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Worldwide Eximport NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Worldwide Eximport NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Worldwide Eximport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Worldwide Eximport NV, openstaande posities, locatie van Worldwide Eximport NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Worldwide Eximport NV is a company, that was registered 1994 in Beveren (Haasdonk) region, Belgium. Full name of company is Worldwide Eximport NV, company assigned to the tax number BE03594970703. The company Worldwide Eximport NV is located at the address: Stuurstraat 148,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Worldwide Eximport NV were not found.
The main activity of Worldwide Eximport NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Worldwide Eximport NV is not available. You also can look at reviews of Worldwide Eximport NV, open positions, location of Worldwide Eximport NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Worldwide Eximport NV, Beveren (Haasdonk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Worldwide Eximport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Worldwide Eximport NV, Beveren (Haasdonk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Worldwide Eximport NV, employees, financial statistics.