Vandendorpe Arthur NV

Contactgegevens Vandendorpe Arthur NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandendorpe Arthur NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandendorpe Arthur NV

Regio (region): Brugge (Sint-Michiels), België

Adres (address): Groene-Poortdreef 40,8200, België

Telefoon (phone): 050 38 32 96 050 38 32 96

Fax (fax): 050 38 42 16 050 38 42 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandendorpe Arthur NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandendorpe Arthur NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandendorpe Arthur NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandendorpe Arthur NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandendorpe Arthur NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandendorpe Arthur NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandendorpe Arthur NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandendorpe Arthur NV
Products information Vandendorpe Arthur NV

BTW identificatienummer (tax): BE05636505126
Ondernemingsnummer: 8143310546
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vandendorpe Arthur NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandendorpe Arthur NV
(Get full report from official database of BE for Vandendorpe Arthur NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandendorpe Arthur NV
Addition kinds of activities for Vandendorpe Arthur NV

594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
14110101. Calcareous tufa, dimensie-quarrying | Calcareous tufa, dimension-quarrying
20999905. Carob verwerking | Carob processing
36729901. Circuits, televisie en radio gedrukt | Circuit boards, television and radio printed
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
75399904. Machinebouw, auto | Machine shop, automotive

Werken bij Vandendorpe Arthur NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandendorpe Arthur NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandendorpe Arthur NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandendorpe Arthur NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van Vandendorpe Arthur NV in sociale netwerken
Look for responds of Vandendorpe Arthur NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandendorpe Arthur NV. Laat een reactie achter voor Vandendorpe Arthur NV. Vandendorpe Arthur NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandendorpe Arthur NV. Leave a respond for Vandendorpe Arthur NV. Vandendorpe Arthur NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandendorpe Arthur NV op de google maps. Adres en contacten Vandendorpe Arthur NV
Location of Vandendorpe Arthur NV on the google maps. Address and contacts of Vandendorpe Arthur NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandendorpe Arthur NV Vandendorpe Arthur NV: Hoens-VDR Belgium NV | BUYSE | Vyncke Diederik BVBA | Baldewijns BVBA | Camera Repair Service N.V.

Other related companies as Vandendorpe Arthur NV: Hoens-VDR Belgium NV | BUYSE | Vyncke Diederik BVBA | Baldewijns BVBA | Camera Repair Service N.V.

Vandendorpe Arthur NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Michiels), België. De volledige naam van het bedrijf is Vandendorpe Arthur NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05636505126. Het bedrijf Vandendorpe Arthur NV bevindt zich op het adres: Groene-Poortdreef 40,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vandendorpe Arthur NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandendorpe Arthur NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandendorpe Arthur NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandendorpe Arthur NV, openstaande posities, locatie van Vandendorpe Arthur NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandendorpe Arthur NV is a company, that was registered 1999 in Brugge (Sint-Michiels) region, Belgium. Full name of company is Vandendorpe Arthur NV, company assigned to the tax number BE05636505126. The company Vandendorpe Arthur NV is located at the address: Groene-Poortdreef 40,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vandendorpe Arthur NV were not found.
The main activity of Vandendorpe Arthur NV is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandendorpe Arthur NV is not available. You also can look at reviews of Vandendorpe Arthur NV, open positions, location of Vandendorpe Arthur NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandendorpe Arthur NV, Brugge (Sint-Michiels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandendorpe Arthur NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandendorpe Arthur NV, Brugge (Sint-Michiels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandendorpe Arthur NV, employees, financial statistics.