VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Contactgegevens VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Regio (region): Nieuwerkerken, België

Adres (address): Ambachtstraat 1116,3850, België

Telefoon (phone): 011 58 46 40 011 58 46 40

Fax (fax): 011 58 46 41 011 58 46 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Products information VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08720367431
Ondernemingsnummer: 3769653320
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
(Get full report from official database of BE for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Addition kinds of activities for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
30530106. Olie afdichtingen, leer | Oil seals, leather
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
35590102. Knoop naaimachines | Button sewing machines
39990808. Borduren | Embroidery kits
50230108. Grillen, barbecue | Grills, barbecue
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
57190400. Venster meubilair | Window furnishings
61590101. Leningbedrijven | Agricultural loan companies

Werken bij VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Laat een reactie achter voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Leave a respond for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA op de google maps. Adres en contacten VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Location of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA on the google maps. Address and contacts of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: Smets Paul | Ternaco NV | SCHMIDT | Coiffure | Tourneur Production

Other related companies as VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: Smets Paul | Ternaco NV | SCHMIDT | Coiffure | Tourneur Production

VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Nieuwerkerken, België. De volledige naam van het bedrijf is VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720367431. Het bedrijf VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 1116,3850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 261,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, openstaande posities, locatie van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is a company, that was registered 1988 in Nieuwerkerken region, Belgium. Full name of company is VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, company assigned to the tax number BE08720367431. The company VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is located at the address: Ambachtstraat 1116,3850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 261,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA were not found.
The main activity of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is not available. You also can look at reviews of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, open positions, location of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, Nieuwerkerken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, Nieuwerkerken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, employees, financial statistics.