Lammertyn Roger NV

Contactgegevens Lammertyn Roger NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lammertyn Roger NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lammertyn Roger NV

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Oostlaan 11,8850, België

Telefoon (phone): 051 74 62 56 051 74 62 56

Fax (fax): 051 74 68 89 051 74 68 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lammertyn Roger NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lammertyn Roger NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lammertyn Roger NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lammertyn Roger NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lammertyn Roger NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lammertyn Roger NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lammertyn Roger NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lammertyn Roger NV
Products information Lammertyn Roger NV

BTW identificatienummer (tax): BE03029998779
Ondernemingsnummer: 5464294433
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lammertyn Roger NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lammertyn Roger NV
(Get full report from official database of BE for Lammertyn Roger NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lammertyn Roger NV
Addition kinds of activities for Lammertyn Roger NV

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
518201. Wijn | Wine
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij Lammertyn Roger NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lammertyn Roger NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lammertyn Roger NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lammertyn Roger NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Lammertyn Roger NV in sociale netwerken
Look for responds of Lammertyn Roger NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lammertyn Roger NV. Laat een reactie achter voor Lammertyn Roger NV. Lammertyn Roger NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lammertyn Roger NV. Leave a respond for Lammertyn Roger NV. Lammertyn Roger NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lammertyn Roger NV op de google maps. Adres en contacten Lammertyn Roger NV
Location of Lammertyn Roger NV on the google maps. Address and contacts of Lammertyn Roger NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lammertyn Roger NV Lammertyn Roger NV: I-I Centrum Brussel NV | Duet CVBA | Hansquine J | Gitaaratelier K.D. | Cop BVBA

Other related companies as Lammertyn Roger NV: I-I Centrum Brussel NV | Duet CVBA | Hansquine J | Gitaaratelier K.D. | Cop BVBA

Lammertyn Roger NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is Lammertyn Roger NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029998779. Het bedrijf Lammertyn Roger NV bevindt zich op het adres: Oostlaan 11,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lammertyn Roger NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lammertyn Roger NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lammertyn Roger NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lammertyn Roger NV, openstaande posities, locatie van Lammertyn Roger NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lammertyn Roger NV is a company, that was registered 1988 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is Lammertyn Roger NV, company assigned to the tax number BE03029998779. The company Lammertyn Roger NV is located at the address: Oostlaan 11,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lammertyn Roger NV were not found.
The main activity of Lammertyn Roger NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lammertyn Roger NV is not available. You also can look at reviews of Lammertyn Roger NV, open positions, location of Lammertyn Roger NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lammertyn Roger NV, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lammertyn Roger NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lammertyn Roger NV, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lammertyn Roger NV, employees, financial statistics.