CO-TERRE scrl

Contactgegevens CO-TERRE scrl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CO-TERRE scrl: address, phone, fax, email, website, opening hours

CO-TERRE scrl

Regio (region): Fontaine-l'Evêque, België

Adres (address): Rue de la Station 32,6140, België

Telefoon (phone): 071 52 35 10 071 52 35 10

Fax (fax): 071 54 05 97 071 54 05 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CO-TERRE scrl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CO-TERRE scrl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CO-TERRE scrl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CO-TERRE scrl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CO-TERRE scrl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CO-TERRE scrl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CO-TERRE scrl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CO-TERRE scrl
Products information CO-TERRE scrl

BTW identificatienummer (tax): BE01193084716
Ondernemingsnummer: 2185974121
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CO-TERRE scrl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CO-TERRE scrl
(Get full report from official database of BE for CO-TERRE scrl)

Aanvulling soorten activiteiten voor CO-TERRE scrl
Addition kinds of activities for CO-TERRE scrl

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
39490401. Bobsleds | Bobsleds
50329905. Grind | Gravel
73590802. Live plant verhuur | Live plant rental

Werken bij CO-TERRE scrl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CO-TERRE scrl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CO-TERRE scrl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CO-TERRE scrl. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van CO-TERRE scrl in sociale netwerken
Look for responds of CO-TERRE scrl in social networks

Lees alle opmerkingen voor CO-TERRE scrl. Laat een reactie achter voor CO-TERRE scrl. CO-TERRE scrl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CO-TERRE scrl. Leave a respond for CO-TERRE scrl. CO-TERRE scrl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CO-TERRE scrl op de google maps. Adres en contacten CO-TERRE scrl
Location of CO-TERRE scrl on the google maps. Address and contacts of CO-TERRE scrl

Andere gerelateerde bedrijven als come CO-TERRE scrl CO-TERRE scrl: Autometal Van Broeck BVBA | VAN PRAAG MARC | Interieur Plus | Bastin G | M-N International N.V.

Other related companies as CO-TERRE scrl: Autometal Van Broeck BVBA | VAN PRAAG MARC | Interieur Plus | Bastin G | M-N International N.V.

CO-TERRE scrl is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Fontaine-l'Evêque, België. De volledige naam van het bedrijf is CO-TERRE scrl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01193084716. Het bedrijf CO-TERRE scrl bevindt zich op het adres: Rue de la Station 32,6140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 174,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CO-TERRE scrl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CO-TERRE scrl is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CO-TERRE scrl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CO-TERRE scrl, openstaande posities, locatie van CO-TERRE scrl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CO-TERRE scrl is a company, that was registered 1993 in Fontaine-l'Evêque region, Belgium. Full name of company is CO-TERRE scrl, company assigned to the tax number BE01193084716. The company CO-TERRE scrl is located at the address: Rue de la Station 32,6140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 174,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CO-TERRE scrl were not found.
The main activity of CO-TERRE scrl is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CO-TERRE scrl is not available. You also can look at reviews of CO-TERRE scrl, open positions, location of CO-TERRE scrl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CO-TERRE scrl, Fontaine-l'Evêque: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CO-TERRE scrl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CO-TERRE scrl, Fontaine-l'Evêque: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CO-TERRE scrl, employees, financial statistics.