SSI Schäfer Systems International

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SSI Schäfer Systems International
Private companiesCoal Mining • SSI Schäfer Systems International

Contactgegevens SSI Schäfer Systems International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SSI Schäfer Systems International: address, phone, fax, email, website, opening hours

SSI Schäfer Systems International

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Excelsiorlaan 14,1930, België

Telefoon (phone): 02 725 02 40 02 725 02 40

Fax (fax): 02 725 43 10 02 725 43 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SSI Schäfer Systems International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SSI Schäfer Systems International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SSI Schäfer Systems International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SSI Schäfer Systems International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SSI Schäfer Systems International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SSI Schäfer Systems International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SSI Schäfer Systems International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SSI Schäfer Systems International
Products information SSI Schäfer Systems International

BTW identificatienummer (tax): BE06850494384
Ondernemingsnummer: 3349975585
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SSI Schäfer Systems International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SSI Schäfer Systems International
(Get full report from official database of BE for SSI Schäfer Systems International)

Aanvulling soorten activiteiten voor SSI Schäfer Systems International
Addition kinds of activities for SSI Schäfer Systems International

5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
22310401. Alpacas, haarhaar: geweven | Alpacas, mohair: woven
24991303. Molen, hout en schors | Mulch, wood and bark
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
28419906. Textielzeep | Textile soap
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service
73899953. Vertaal diensten | Translation services
83220611. Sociaal werker | Social worker
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij SSI Schäfer Systems International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SSI Schäfer Systems International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SSI Schäfer Systems International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SSI Schäfer Systems International. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van SSI Schäfer Systems International in sociale netwerken
Look for responds of SSI Schäfer Systems International in social networks

Lees alle opmerkingen voor SSI Schäfer Systems International. Laat een reactie achter voor SSI Schäfer Systems International. SSI Schäfer Systems International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SSI Schäfer Systems International. Leave a respond for SSI Schäfer Systems International. SSI Schäfer Systems International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SSI Schäfer Systems International op de google maps. Adres en contacten SSI Schäfer Systems International
Location of SSI Schäfer Systems International on the google maps. Address and contacts of SSI Schäfer Systems International

Andere gerelateerde bedrijven als come SSI Schäfer Systems International SSI Schäfer Systems International: ATELIER FEELINE NV | Agence d'Architecture Actuelle SC | Mervi NV | Hella N.V. | EDNIQUE BVBA

Other related companies as SSI Schäfer Systems International: ATELIER FEELINE NV | Agence d'Architecture Actuelle SC | Mervi NV | Hella N.V. | EDNIQUE BVBA

SSI Schäfer Systems International is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is SSI Schäfer Systems International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06850494384. Het bedrijf SSI Schäfer Systems International bevindt zich op het adres: Excelsiorlaan 14,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 786,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SSI Schäfer Systems International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SSI Schäfer Systems International is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SSI Schäfer Systems International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SSI Schäfer Systems International, openstaande posities, locatie van SSI Schäfer Systems International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SSI Schäfer Systems International is a company, that was registered 2013 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is SSI Schäfer Systems International, company assigned to the tax number BE06850494384. The company SSI Schäfer Systems International is located at the address: Excelsiorlaan 14,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 786,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SSI Schäfer Systems International were not found.
The main activity of SSI Schäfer Systems International is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SSI Schäfer Systems International is not available. You also can look at reviews of SSI Schäfer Systems International, open positions, location of SSI Schäfer Systems International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SSI Schäfer Systems International, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SSI Schäfer Systems International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SSI Schäfer Systems International, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SSI Schäfer Systems International, employees, financial statistics.